Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy Sony Ericsson Xperia...

Sandor30 kérdése:

Van egy Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m és ha jól tudom már kijött rá az Ice Cream Sandwich frissités de nekem nem frissiti le mért van ez? (Tmobile)

Figyelt kérdés
A segitségeteket kérném az Ice Cream Sandwich frissitésben! Van egy Sony Ericsson Xperia Mini Pro készülékem most vettem Június 13. án Tmobil-os! Már azt olvasom mindenhol hogy kijött rá a frissités de nekem se a Pc Companion se az Sony Update Service nem hozza elő és azt irja telefonja már a legujjab szofvert használja! Mikor jön ki vagy hogy tudnám lefrissiteni?

2012. jún. 25. 15:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
Szégyen...nekem is ugyanez a telóm van és nem lehet frissíteni sehogy garanciavesztés nélkül... t-mobile bujjáá el
2012. szept. 24. 13:18
 12/16 anonim válasza:
október 15-e van, és még mindig semmi. ez már a pofátlanság netovábbja.
2012. okt. 15. 09:57
 13/16 anonim válasza:

Már november vége van és még mindig SEMMI.Szégyen!

Haverom ma telepítette a független telefonjára a 4.0-t és nagyon szép, sokkal stabilabb minden. A t-mobile milyen jogon tartja vissza ennyi ideje? Vicc az egész. Rootolni meg nem akarok. De idegesítő, hogy pl az Időkép app is rendszeresen összeomlik.

2012. nov. 25. 14:34
 14/16 anonim válasza:
2013 január: A telefonom(sk17i) a legújabb pc companion szerint 2.3.4-es androiddal naprakész :) Jövőhéten felrakok egy főzött romot..
2013. jan. 5. 00:14
 15/16 anonim válasza:
Srácok én flasheléssel oldottam meg a dolgot( nem kell hozzá rootolni sem. Leszeditek a flashtool nevű progit, hozzá a gyári független ICS-t mini prohoz, és pár perc alatt fel is teszi.
2013. jan. 6. 14:01
 16/16 anonim válasza:
Gondolom mindenki a .62 végű builddal vette a telefont. Ezt a buildot sem rootolni sem frissíteni nem lehet. Én a .42-est flasheltem vissza, gondolván hogy majd azt rootolom és mehet a főzött rom, de amint visszaflasheltem és csatlakoztattam a géphez a pc companion kiabált, hogy elérhető a 4.0.4 .. Gyönyörűen lefrissített, úgyhogy most gyári 4.0.4-et használok (igaz a rootot azért csak megejtettem). Nem tudom, hogy ez a .62es szoft a T-Mobile ötlete volt vagy kié de egy kalap szar.
2013. jan. 12. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!