Leejtettem Galaxy s2 telefonomat kavicsra. Hol tudom kicseréltetni és mennyiért?
Figyelt kérdés
Kavicsra esett, teljesen összetörött. De érintésre reagál, ugyanúgy működik, mint eddig.2012. jún. 23. 20:40
1/9 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy a kijelzővel történt mindez. Csak azt kéne kicseréltetni! Nagyon fontos lenne ha tudna valaki segíteni!
2012. jún. 23. 20:47
2/9 anonim válasza:
Telefon szervízben vagy ahol vetted, utána kérdezhetsz, hogy tudnak-e segíteni. Kb 3000 körül lehet, de nem akarok hülyeséget mondani. Lehet olcsóbb.
3/9 anonim válasza:
A kijelzőcsere nem lesz olcsó.. ennyi maga a kijelző szóval kb erre az árra lehet számítani...
4/9 A kérdező kommentje:
21:02 : az alsó részre ahol a home gomb van ott sérült meg és a törés és onnan kedződik, pókháló szerűen, kb. a telefon feléig. szóval nekem csak egy érintő panel kéne, külső üveg lap. ugyan úgy működik a kijelző, nem folyt el!
2012. jún. 23. 21:21
5/9 anonim válasza:
Sajnos annak érdekében, hogy a Super Amoled kijelző vékony legyen egybe van préselve az érintésérzékeny felülettel és csak egyben cserélhető a kettő..
6/9 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy külön-külön is lehet kapni, legalábbis interneten így láttam. 13000ft-tól felfele... Hétfőn, amint tudom, elviszem egy GSM-be és remélem olcsón megúszom! Egyenlőre köszönöm a gyors válaszokat! :)
2012. jún. 23. 21:36
7/9 anonim válasza:
Ne mi lett vele ??Meg csinálták?Mennyi volt?
8/9 A kérdező kommentje:
Meg keresem a legolcsobb ajanlatot, es meg penz is kell hozza. Addig sajnos pottelefon... Eddigi legolcsobb 45ezer, legdragabb pedig 65 ezer... Ha teljesen elkeszul, akkor irom! :))
2012. jún. 28. 22:20
9/9 anonim válasza:
Nekem is üvegcsere kellene de a kijelző mükszik normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!