Ellopták az előfizetéses telefonomat, mit tehetnék?
le kell tiltatni a kártyát, a telefont.
Amikor az én Samumat ellopták, még a garanciás papíron lévő Samsung központot is felhívtam. Igaz, csak annyit tudtak ígérni, értesítik a szervizeiket az IMEI számmal.
Nem az ő segítségükkel, de meg lett a telóm.
Viszont , sajnos a részleteket fizetned kell.
először is tiltsd le a kártyádat. Ha kötöttél a telefonra biztosítást, akkor remélhetsz a szolgáltatódtól egy kis segítséget. Máskülönben nem igazán :)
(bár egyébként itt jegyezném meg, hogy nem tudom, ki az a marha, aki ellop egy telefont és neki állna vele telefonálgatni :D )
De lényeg a lényeg, hogy természetesen a résztelet fizetned kell.
Ha egybe kifizeted a telefont, amikor megveszed és két nap múlva ellopják, akkor sem mehetsz vissza a boltba azt mondani, hogy bocsánat, tessenek vissza adni a pénzemet, mert ellopták és csak két napot tudtam használni :D
De ne keseredj el. 2000Ft havonta nem a világ. Egyik ismerősöm ugyanígy járt, ő havidíjjal együtt fizetett 18ezer forintot havonta.. és ő is a semmire. :S szomorú, de ez ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!