Melyik telefonmárka a legmegbízhatóbb? Samsung HTC Sony Ericsson Lg Huawei
Samsung megbízható? :AS:D:A:SD
Yupiter
Nekem volt egy S2 es. Hát aznap vissza is vittem és nem volt gyári hibás, amúgy sokan panaszkodnak rá. Ill. ismerősöm vett egy Galaxy W t eleinte jó is volt, de 1 hónap múlva kijött rá az összes hibája.
Yupiter
Szerintem meg mindegy.
Mind a 5-öt Kínában gyártják, a Huawei nem olyan nagy név, de ezt nem fogod észrevenni, mert minőségre már ugyanolyan mind a 4. Csak az LG-nek és a Sony-nak kicsit, a Samsungnak jobban, a HTC-nek meg nagyon megkérik az árát, a jobban csengő név miatt.
De teljesen mindegy, én lehet, hogy pont ma veszek egy Huaweit. Tedd félre az előítéleteidet, már szinte csak a noname kínai cuccok vackok, bár minden gyártónál becsúszhat egy rossz készülék (LG: 2X, Huawei: u8160 (voda 858) HTC: wildfire S, Samsung: Galaxy Pocket...) ennek utána kell nézni, de nincs telefon hiba nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!