Melyik telefont vegyem?
Ami nekem fontos az a könnyen kezelhetőség, és a strapabírósság.
Samsung Galaxy Ace / Nokia Lumia 610 / Nokia Asha 300
Választható lenne még a Sony Xperia sola, Sony Ericcson Xperia mini pro, Samsung Galaxy mini 2 ezek mérete túl kicsi/nehezebben kezelehetőknek tűnnek.
Tehát ami fontos h ezek közül melyik bírja jobban az ütőséseket,port, stb tudom h nem erre valók ezek, de csak ezeket választhatom egy kedvezményben.
610 az nem jó azt semmikép az asha az egy hagyományos a ace pedig egy érintőképernyős mind a kettő strapa biró ha bár az ace többet tud de ha az nem számit akk elég ha azt nézed hogy melyik tetszik
a galaxy 2 ről az a véleményem hogy ilyen áron sokkal jobb is van a sony xperia sola a sony az most a legjobnak mondható olyan telefonokkal drukkolt elő hogy abba minden benne van az mini pro csak anyi baja van hogy az aksija gyenge
Köszönöm!
Igaziból, mivel 20éve ennél a telefonszolgáltatónál vagyok 10forintért vehetem meg ezeket és nincs olyan apróbetűs rész h a havidíjban fizetem ki :D kártyás vagyok és így elvihetem ennyi pénzért. Meghálálják a hűséget
Sony Xperia Sola t válaszd!
A többi labdába se rúghat. Elég ha megnézel egy mobiltesztet.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!