Milyen Windows Phone 7-es telókat ajátlatok használtan max 55. 000 Ft-ig?
Baromira.Használtan én még nem is láttam, de még anno újan sem nagyon.Nekem is 8-as volt, pedig 16-osat kerestem.Szerintem a 16-os csak fügetlenekhez került, mikor még árulták, vagy nem is nagyon került ide mo-ra belőle.
De a kijelzője miatt nem ajánlom.A super amoled, és a pentile matrix miatt nagyon raszteres, szóval "szőrös" minden, és amellett, hogy túlszaturált, marha sz*r fekete alapon fehér betűknél, vagy akár fordítva is.
Akkor inkább a Lumia 710.Erősebb processzor(bár nem nagyon számít), viszont szebb a kép, a pixelsűrűség is nagyobb, és ugyanúgy 8 GB.Egyébként 8 GB egy átlag embernek szerintem bőven elég.
Na.Optimus 7.Az egy jó wp teló.Tekintettel arra, hogy 16 GB-os a belső memóriája, és nem pentileos a kijelző, és ugyanúgy fémből van összepakolva, mint az omnia 7.Nem túlszaturált a kijelző, nem pentileos, mert egy mezei tft lcd panelről van szó.Annyira nem élénk a színe, mint a Samoled kijelzőnek, de nem is rossz.És legalább olcsóbb a Lumia 710-nél.
Ma jelentik/jelentették be san franciscoban a wp8-at, nemsokára cikkezni is fognak róla, hogy a korábbi wp telók kapnak-e frissítést, és ha igen, akkor milyen formában.Javaslom várd meg, míg írnak róla, vagy várj október kornyékéig, mert akkor jönnek a hivatalos wp8-as telók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!