Samsung Galaxy 3 jó lesz, ha főleg telefonálásra és internetezésre kéne egy telefon?
Szerintem megéri az árát.
Androidos telefont szeretnék 50 000 Ft alatt
Nem, az egy szemét, 10 ezret se ér.
50 alatt kapsz OT-995-öt kártyásan.
@01:57
Az vagyok. Inkább a te keresnivalód megkérdőjelezhető itt.
Hmm...azért "szemét"-nek nem nevezném a samsungot. :)
A Galaxy 3 tényleg egy régi, elavult cucc. 50.000-ért van ennél jobb is, de azért nem kell azt elhinni, hogy a samsung rossz. Nagyon is jó cuccok, minden kategóriában megtalálod a megfelelőt belőle.
Fura, hogy nálunk a cégnél az összes vezetőnek S2-je van, néhány kollégámnak meg Ace, Mini,is előfordul. Senki nem panaszkodik rá. Úgyhogy a Samsung fóbiásoknak nem kell mindent elhinni. Bátran nézegess Samsungot.
2. és utolsó: Nem tudjátok elhinni hogy nem a Samsungal van a baj,hanem a drága és egyben rossz,elavult telefonjaikkal.Az egész TouchWiz rosszul van optimizálva rajtuk.Aki S2 alatt Samsungot vesz az nem normális.
Gondolom nálatok a Galaxy név az adu.
Egyetértek Jolinar-ral.Alcatel OT-995-keresztbe lenyeli az
Ace-t és Galaxy 3-at.
"Alcatel OT-995-keresztbe lenyeli az
Ace-t és Galaxy 3-at."
Egyetértek, az ACE még mindig drága, nem ér annyit, az Alcatel "keresztve lenyeli". Viszont kb. 20.000-el drágább is, de oké, még azt is megéri.
A Galaxy 3-at viszont nem értem, hogy lehet az OT-995-höz hasonlítani.
1. Két évvel korábban jelent meg az a teló (Egy akkor Alcatel-hez hasonlítst, úgy korrekt...Nehéz lesz...)
2. A Galaxy 3 nagyjából fele annyiba kerül, mint az Alcatel.
Mivel nekem tetszenek a Samsung-ok, 60-70.000-s kategóriában inkább egy Galaxy W-t vennék, Netán 72.000-ért egy Galaxy S Plus-t mint egy Alcatelt. DE EZ SZUBJEKTÍV!
Másrészt rosszul vagyok a sz@rrá gányolt/gányolható Android-tól. Fusson az HTC-n, LG-n, Samsung-on, tök mindegy... Ezért egy Lumia 610-es telóm van WP7-el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!