Nokia 5230 vagy C5-03? Vagy esetleg más középkategóriás (Nokia) telefon? Főleg internetezésre kéne
Figyelt kérdés
:)2011. jún. 15. 22:11
1/11 anonim válasza:
Mindenképpen a C5-03-at javaslom, abban van wifi, a mai mobilinternet-árak mellett az szerintem elég fontos.
2/11 A kérdező kommentje:
Igaz, ez fontos szempont. És a kamerája is jobb. Azért bizonytalanodtam el, mert nem nagyon dicsérték a C5-03-ast
2011. jún. 15. 22:31
3/11 anonim válasza:
egyiket se ha jót akarsz magadnak
4/11 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyan jók?
2011. jún. 15. 22:37
5/11 anonim válasza:
bővebben!
Az érintős Nokiák nem jók! Hanyagold! Nem tudom mit erőltetik a Symbiant!
Inkább nézz körül Andriod kínálataiból!
Sokkal jobban jársz!
6/11 anonim válasza:
nem nem erőltetik. ők is lezárták, nemsokára jön a wp7-es cuccuk.
8/11 bp1985 válasza:
Valamelyik nap olvastam, hogy a nokia is elismerte a veszteségét. Az utolsó helyek közül foglalja el a helyét, mint a telefonok terén, mint az oprendszer terén.
9/11 kolo válasza:
Szerintem is jobban jársz a droiddal ebben az árkategóriában. Nézegesd a Mobilaréna tesztjeit.
10/11 anonim válasza:
Én a helyedbe szerintem vennék egy jó kis samsung galaxy 3mat. korrekten összepakolt telefon, jó kis oprendszerrel. De ha mindenképp ezek közül gondolkodsz akkor c5-03, ha sokat gépelnél majd rajta esetleg c6, de szerintem ha nem akarsz rosszat magadnak hanyagolod. Esetleg még a sony x8. De inkább galaxy 3. Nézz körül abban az árban amit rászánnál androidok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!