Miért vette le az összes pénzt a kártyámról?
Figyelt kérdés
Felmentem 1 percre az internetre a telefonomról, tényleg nem volt több mint 1 perc és levette mind az 1970 Ft-ot ami rajta volt.2012. jún. 19. 14:28
1/4 anonim válasza:
Nem az az 1 perc vette le a pénzt, hanem azok a programok, amiket nem tiltottál le a telefonodon, és futnak a háttérben.
2/4 anonim válasza:
És csinálták a szép kis adatforgalmat.
Ezt kihagyta az első válaszoló.
3/4 A kérdező kommentje:
Letiltottam az automata szoftverfrissítést és felmentem most az ingyenes facebookra de most is vett le pénzt. Mit kell még letiltanom?
2012. jún. 22. 18:34
4/4 anonim válasza:
Lehet van 1-2 vírus is a telódon, meg nem csak az automatikus frissítés a gond.
Ha jól tudom az oprendszer is küld adatokat a neten, meg még sok-sok alkalmazás van ami nem frissít csak kommunikál szépen csendben a háttérben.
És ugye ez is mind adatforgalom.
Ha rám hallgatsz akkor hagyod a fészbúkot a ge*cibe.
Én is, és sok-sok normális ember él úgy a földön hogy nem fészbúlol a telójáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!