Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace 2 - Mi a...

Samsung Galaxy Ace 2 - Mi a véleményetek / tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Milyen telefon, megéri ilyet venni most? (Teszteket már olvastam, de én nem vagyok otthon ebben.) Hozzáértők véleményét szeretném olvasni, és ha lehet, akkor objektíven írjatok, ne személyes dolgokat (csak személyes tapasztalatokat). Aki esetleg azt mondja, nem jó telefon, az tudna esetleg helyette nagyjából egyenértékű "riválist" mondani javaslatként? Köszönöm.
2012. jún. 18. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nemrég vettem egy HTC Derisre-t, csak sima Desire, nem S és nem Z meg mittudomén. Teljesen megvagyok vele elégedve, az amoled kijelző gyönyörű, az 5 megapixeles kamera (nekem) elég és vakus is, androidos, de nem a legújabb fut rajta, viszont (úgy tudom) az androidot folyamatosan tudod frissíteni. Szerintem androidosat válassz. És nem olyan nagy, mint pl a SE Arc S (ami szerintem gyönyörű és tuti telefon). Én mindig HTc-re vágytam és már nem akarok másfélét. Kb 60 000 és alább megvehető.
2012. júl. 5. 13:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Xperia Sola-t vegyél
2012. júl. 30. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!