Samsung Galaxy Ace 2 - Mi a véleményetek / tapasztalatotok?
Áhh nem éri meg.
Samsung telefont soha ne vegyél.
ROSSZ.
Olcsóbban kijösz egy HTC Desire S-el vagy egy T-Mobile-os Xperia arc S-el ami, igaz nem 2magosak, de szétalázzák a Samsungot.
Igazából az a kérdés hogy mennyit költenél a telefonra?
A HTC One V-t én is néztem. Erről van több, személyes tapasztalatod?
Mobilaréna teszten ezt olvastam:
"Ha nem fut semmi a háttérben, akkor nagyjából 150 megabájtnyi memória marad szabadon, a többit felzabálja a 4.0-s Android és a Sense."
"Az alapfunkciók tekintetében maximálisan helytáll a One V, de vannak olyan helyzetek, amikor láthatóan küzd a hardver a feladatokkal, ilyen például egy komplexebb weboldalon való görgetés, vagy a galéria fotóiban való tempós haladás esete."
Fontos!!!!!
nekem os ilyen témában kellenének dolgok és van pár kérdésem:
htc-ből melyik telefonoknormális méretűek,norm.árban vannak (max 100 ezer)és 5/8 megapixeles kamera ne legyenrosszminőségű a kijelzője(ne legyen pixeles ...)
és androidos vagy windows-os éri meg jobban?? nekem azt mondták h a windows-os telefonok most kaptak fel és több tucc van androidra...
tehát vélemények?
ja ha lehet akk 2/több ,magos legyen... :)
Xperia U, Sola.
Ezek tuti jo telefonok ebben az arban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!