Sony Ericsson Live with Walkman vélemények?
Helló! Én is az Xperia Mini és a Live with Walkman-en gondolkodtam telefonvásárlásnál. Nekem a Live with Walkmanemre esett a választásom és nem bántam meg!
A két telefon nagyon hasonló felszereltségű. Ha szeretnél qwerty billentyűzetet akkor a mini pro lenne az ideális helyette. A walkman előlapi kamerával, két sztereó hangszóróval rendelkezik és nagyobb kijelzővel. Véleményem szerint a mini és mini pro nagyon ,,téglafon", bár a walkman sem egy vékony darab, viszont nagyon jól néz ki! A walkman egy divatos darab, amit sajnos a mini és mini pro-ról nem tudok elmondani... Ebben az ár/érték arányban ez a legjobb telefon!
Az elöző válszoló vagyok, az utolsó mondatomat átfogalmaznám, mert hülyeséget írtam... :)
Ebben az árkategóriában ez a legjobb telefon. Nagyon jó ár/érték arány jellemzi, tehát olcsó és jó felszereltségű, ezek mellett jó minőségűnek is mondható és nagyon jó megjelenésű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!