Sony Ericsson Live with Walkman vélemények?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 19:06
1/13 anonim válasza:
Jó teló. Ha itt visszaolvasol, ebben az árban mindenki ezt ajánlja. Nekem is ilyenem van, meglepően gyors ennyi pénzért.
2/13 anonim válasza:
Nekem is az van és szerintem is jó teló . Nagyon szépen szól szép fénykétet csinál . Ennyi pénzért szerintem meg éri venni .
3/13 anonim válasza:
Úgy voltam vele hogy ez, vagy pedig az Xperia Mini Pro. Utóbbit választottam, és nem bántam meg. Nincs közöttük túl nagy különbség, az Live With Walkmannek 0,2 Collal nagyobb a kijelzője de a Mini Pronak meg van qverty-je...
4/13 A kérdező kommentje:
és ráadásul Szlovákiában lakom és olyan kedvezményünk van, hogy 3000ft a teljes ára :)
2012. jún. 17. 19:10
5/13 A kérdező kommentje:
énis a kettő között gondolkodtam :) de a képernyő miatt a live...amúgy hardverben ugyanaz :)
2012. jún. 17. 19:14
6/13 anonim válasza:
live:+0,2 col, előlapi kamera
mini pro:qwerty bill
szerintem live, nekem is az van, jó ár/érték teló, játékok elég jól futnak
7/13 A kérdező kommentje:
nekem a mini pro éppen a billentyű miatt nem nagyon kell, mert hallottam olyat, hogy ha leesik akkor van rá esély, hogy az egész billenytű rész letörik...nem tudom LIVE szimpatikusabb :)
2012. jún. 17. 21:09
8/13 anonim válasza:
Akkor azt vedd. Esetleg még Xperia mini. Ezen nincs billentyű. De ez szubjektiv
9/13 A kérdező kommentje:
melyiknek bírja tovább az akkumlátorja? :)
2012. jún. 17. 21:25
10/13 anonim válasza:
Live, mivel nincs benne Bravia Engine.
Yupiter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!