Windows Phone (Nokia Lumia 800) tippek, trükkök, tapasztalatok? (Bővebben lent. )
A testvérem nyert egy sorsoláson, ezért egy áráért kettőt kap, az egyiket nekem adja. Kipróbáltam Vodafone-ban, mert csak jövőhét péntekre érkeznek meg a telefonok, hogy milyen és mit tud. Nekem kicsit "keszekusza" és egy kicsit átláthatatlan, de csak pár percig nyomogattam. Több kérdésem lenne:
1. Mennyire nehéz átszokni IOS-ról WP-re? Mennyi idő, amíg teljesen beletanul az ember a kezelésébe?
2. Erre is ugyanúgy lehet letölteni alkalmazásokat, mint Android Marketről és App Strore-ból? Ha igen, akkor ingyenesek, vagy fizetősek, esetleg vegyesen vannak ingyenes és fizetős alkalmazások?
3. Egy iPhone 3GS-hez képest mivel jobb és mivel rosszabb?(Ugyanis arról váltanék) Valamint hardver tekintetében melyik az erősebb?
4. Lehet rá tölteni Explorer helyett Chrome-ot?
5. Mennyi alkalmazás van Windows Phone-okra?
Köszönöm a válaszokat!:)
Kérdező: ugyanez a wp is, ha megszoktad, semmi gond nem lesz.
Kérdező előtti: Fapados?Komolyan, jobbat nem lehet kitalálni?
Számoljunk: 7.0, 7.1, 7.5 <--És itt tartunk.Az apróbb idő közbeni update-ekről most elfelejthezhetünk, az ugyanúgy jön minden rendszer alatt, sok érdemi rész nem változik.
Mégis miért van az mindenki, hogy az 5-ös iOS-hez, meg a 2.3.7, 4.0.x-es droidhoz, vagy a Belle-Anna-MeGoo-hoz hasonlítja?Te miért hasonlítod ehhez?Marha könnyű úgy hozzáhasonlítani egy másik rendszerhez, ami a WP előtt létezett már legalább 2-4 évvel, vagy legalább 10-zel symbian esetén.Az ilyeneket nem fogom soha megérteni...Mivel ténylegesen WP esetén a harmadik nagy frissítésnél vagyunk...vagy negyedik, ha a Refresht is vesszük.
Android esetén lépkedjünk: 1.0, 1.1, 1.5, 1.6 <--ehhez kellene hasonlítani.
iOS és Symbian esetén ugyanígy lépkedj 1.0-től a negyedik változatig, és azzal hasonlítsd össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!