Iphone-t csak előfizetéses kártyával tudom használni? Vagy feltöltőssel is, csak akkor nem lesz állandó net, csak ahol rá tudok csatlakozni?
Ha kártyafüggősen veszed akkor csak az adott szolgáltató kártyáját tudod használni pl. (voda,Tmobile,telenor)
Használhatod előfizus kártyával ill feltöltőkártyással, mindegyik féléhez vanak külön netcsomag amiket fizetni kell, hogy netezhess, persze előfizusnál jobb csomagok vannak, de ezek az adott szolgáltató oldalán fenntvannak.
De ha nem akarsz fizetni a netért akkor marad a wifi. :)
Én Vitamax-al használom, és igényeltem hozzá Mobilweb Hobbi csomagot. ( 1000 ft- 100mb/ hónap). Nekem bőven elég, útközbeni böngészgetére, vagy ha valahol várokozni kell. A melohelyen ott a wifi, otthon meg a gép. ;)
Egyébként böngészönek mindenképp az Opera Mini-t használd, alig lassabb mint a Safari, viszont kb 50% ra letömöríti az adatforgalamat, magyarul kb 2 szer tovább lesz elég a 100mb. És a kezelő felülete is szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!