A nokia lumia 900-ról mi a véleményetek? Érdemes megvenni?
Na.A 67%-os "megbízható forrása" annyira jó volt, most, hogy végig néztem a Windows Phone 8 Summit 2012-t live streamen keresztül, hogy az összes WP 7.5-ös teló, ami gyárilag mangóval jött, vagy refresh-sel, csak egy töredéket kapnak az Apollóból és WP 7.8 lesz és kész.Beleértve a megbízható forrású teljes lumia családot is.
Akinek kell az Apolló, az várja meg az őszt Az apollós telók elérkeztével.
Előre leszögezhető: oda ba*szott a többi OS-nek az újításokkal, de rendesen. :D
Azért ne szaladjon el a ló. Az wp8 ui-je sztem kikurt jó lett. A Lumiák és a mangósok egy jó pár appot és egy jó pár új dolgot kapni fognak + wp8 ui. Viszont az android MOST maradt le!!! Na erre bontok egy sört. :D Most akkor várom az Apple lépéseit. Bár mindenki lépett már, az ms is lépett egy igen ütős OS-el. Ezzel vajon alá van írva az android halála?
Viszont ha nem kell majd hiper szuper rendszer akkor érdemes, de nem most. Majd ha le megy az ára. Ősszel jön a wp7.8
Bár az NFC Chipes újításokat konkrétan b*szhatjuk, az totál kilőve az itthon használható repertoárból(bár nyilván kell érte fizetni majd, mint az állat), azért rendesen odatettek a többi OS-nek.És hogy Teljesen újraírták az egészet, és kompletten totál új OS-t nyomtak piacra ennyi idő alatt, az nem semmi.
Mellesleg pont ezért nem lesz WP8 egy korábbi telón sem.A wp 7-7.5 is ugyanúgy egy herélt windows CE keretrendszeren volt, mint a korábbi WinMob, csak a Metro-t szoktatták a néppel.Már a legelején, mikor a Share-Core-ról beszéltek, lehetett tudni, hogy egyik korábbi wp sem kap teljes apollót.A Lumiások persze fel vannak háborodva, főleg a 900 tulajok, hogy mi ez, hogy csak az átméretezhető csempéket, meg egy két kisebb igazítást kapnak a 150 Kilós telójukért, de ez van.
Az ilyen marharépa "megbízható forrásom van, nyugi" emberek miatt meg esetlegesen mégtöbben szívnak, pont azok, akiket az ilyenek vették rá egy wp telóra.Hiába győzöm/győztem elmondani, hogy várd meg a konferenciát, várd meg az apollót, mert semmi sem biztos, néhányan most szívhatják a fogukat.
A Gen1-esek meg totál nem kapnak semmit.Ez így van, de hát egy kompletten újraírt OS-től ne várjon mást az ember, ha egyszer nem erre van felkészítve...
ÉS a Microsoftnak sikerült, és 1-2 éven belül még jobb lesz az, amit az Apple évek óta csak tervezget; a platformok közötti átjárhatóság.Eddigis kényelmes volt a wp, ezután csak jobb lesz.Bár a mass stoage módról ne mvolt szó, a Zune elvileg meg fog szűnni WP8 alatt, ami egy halványka reménysugár lehet a mass storage-re.És a Bluetooth korláton is csiszoltak.Szóval...gyűjtögető életmódba kezdek, és Ősszel veszek egy friss és ropogós Apollo telót. :D
Eddig ezekről a gyártókról tudni, hogy Apollós telóval jönnek majd: HTC, Samsung, Nokia és Huawei.Az utolsóra azért kíváncsi leszek. :D
Én lumia tulaj vagyok, de megértem az MS döntését és örülök, hogy kapok egyáltalán WP8-ra hajazó frissítést.
Azért a mai lumiák hardvere az 1,4ghz és egy adreno 205 nem vinné a dx-et, márpedig a 8 arra épül. A másik meg a kernel. Teljes kernel csere, amire a Zune nem képes. Így ha az xda-s srácok neki állnak hekkelni...nem lesz könnyű dolguk, át emelni a konkrét rendszert és a Windows CE alá beírni, úgy, hogy a teljes eredeti stabilitását megtartsa.
Ezt érték meg a háborgó Mangós és Lumia tulajok.
Ezt mondd azoknak a mobilaréna fórumban, akik háborognak, és ezt nem értik. :D
Meg majd azoknak, akik amiatt háborognak, hogy összevissza mindenféle légből kapott "biztos forrásból" származó igérettel nyugodtan ajánlottak egy legjobb esetben is 50 ezres telót, hogy majd lesz rá teljes wp8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!