Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A nokia lumia 900-ról mi a...

A nokia lumia 900-ról mi a véleményetek? Érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 22:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
szerintem is csak ár miatt nem éri meg. hardveresen nincs túl sok különbség a wp-s telók között, és ezért ha a méret nem számít, akkor egy régebbi is ugyanannyit tud, mint a lumia900.
2012. jún. 12. 08:56
 12/29 anonim ***** válasza:
Nekem Lumia 710 van. Ez megérte az árát, a 900-as Lumia-t kicsit indokolatlanul drágának találom. Tetszik, de nem ér annyit sztem.
2012. jún. 14. 16:37
 13/29 anonim ***** válasza:

A 710-ben a 800-ban és a 900-ban ugyan az a hardver található, csak a 710-ben "csak" 8 giga a belső memória és egy jónak mondható TFT with ClearBlack kijelző van...a másik kettőben 16 giga és amoled kijelző. Más a 710-es külseje, nem polikarbonat, hanem műanyag, de jó minőségü. Nem recseg, nem ropog. A kamera 5 MP, de egy 'pikcsör a tükör elött feszítve és/ vagy a legújabb bikinben egy Facebook profilképnek' bőven elég. Am minden más ugyanaz, ua: proci, szoftver, a RAM memória, proci sebesség stb, stb. Ha a 900 kap Apollot, akkor a 800 is és a 710 is megfogja kapni a hardver miatt.

Nekem 710-em van, de nekem számított a választásnál a fizikai gomb is. A 800-at próbáltam, de ha pihentetem az ujjamat, akkor azt pont a gombok környékén teszem, és olykor bizony kilép a dolgokból. Ellenben a 710-es fizikai gombjaival. A memória nálam a wp7-nél mindegy, mert a SKYDrive-val ki tudom bővíteni +25 gigával.

Nagyjából leírtam a véleményemet. Valami droidos majom remélem megcáfol és valami undorító samut fog ajánlani...

2012. jún. 15. 12:37
 14/29 anonim ***** válasza:
Utolsoval szinte mindenben egyetertek, nekem 710-em volt, most 900 van. Hardverben tenyleg szinte semmi elteres (100Mhz a proci orajelben, de ebbol senki nem fog semmit sem erezni WP7.5 alatt). A Nokia teljes Lumia szeriaja meg fogja kapni az Apollo-t, mivel most a Nokia meg az MS nagy haverok. Annyit viszont hozzatennek, hogy tisztelettel kernem, azert ne huzzuk le az osszes Samsungot. En sem birtam oket, de multheten lecsereltem a htc One X-emet egy Samsung Galaxy S3-ra, es elegge tetszik, minden szempontbol. A legviccesebb hogy meretre pont akkora mind a Lumia 900 :D Tovabbi szep napot.
2012. jún. 15. 12:57
 15/29 anonim ***** válasza:

Nekem is Lumia 710-em van, de pont a fizikai gombok közül a legtöbbet használt "vissza" gomb kezdett recsegni. :(

Ezért kicsit irigylem a 800-as gombját. Viszont minden másban nagyon tuti kis teló.

2012. jún. 15. 13:26
 16/29 anonim ***** válasza:

Lumia-s ellenére igazat adok abban, hogy a Samsung azért nem rossz cucc. Sem telóban, sem másban. Páromnak Samsung telója van, és Samsung az okostv is, és hát azért ott van az.

Az S3 meg kifejezetten szép. Én az androidot nem szeretem, ezért vettem Nokia-t, WP7-el. Na meg persze tetszett is a készülék.

2012. jún. 15. 13:29
 17/29 anonim ***** válasza:

@14:

Ne állíts olyat, ami nem biztos...

Az egy dolog, hogy a 900on tesztelik az Apollót, az meg megint egy más dolog, hogy csak 20án fog kiderülni, hogy lesz-e Apollo frissítés a korábbi modellekre, vagy egy herélt 8-at kapnak 7.6, vagy 7.7 néven, vagy egyáltalán nem kapnak semmit...bár ez utóbbit kétlem.

2012. jún. 15. 13:51
 18/29 anonim ***** válasza:
Megbizhato forrasbol tudom, hogy meg fogja kapni a teljes Lumia szeria az Apollot, VISZONT, a tobbi gyarto keszulekei kozul nem mind. Hogy honnan tudom azt priviben elmondom.
2012. jún. 15. 16:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Az undorító Samut nem az s3-ra értettem és nem is az s2-re meg a notera. Hanem a többire. Optimalizálatlanok.....tisztelet a kivételnek: Omnia 7 (WP7-es)
2012. jún. 15. 16:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Megbízható forrás?Ugyan már, ne nevettess, a legutóbbi MS sajtótájékoztatón is ezerrel ment a tagadás, nincs egyetlen olyan nagy volumenű mobilos portál a világon, ahol egy morzsányinál többet tudnának mondani.Eleve a skype herélése miatt nem kaphat teljes Apollót az előlapi kamera nélküli wp teló.Aztán mi van a 256 rammal szerelt lumia 610el?Ha már most egy csomó alkalmazást nem lehet telepíteni a ram hiánya miatt, ez mégis elég lenne az Apollónak?Jó vicc.Elvileg Live streamen az egész konferenciát lehet majd követni 20-án, mi van ha kiderül, hogy "tévedtél"?

Nincs már messze a 20-a, jövő hét közepén kiderül minden.

Egyelőre mindenki maradhat annyiban, hogy egy szó, annyi sem bizonyítja, hogy melyik modell esetlegesen milyen volumenű frissítést kap majd.Ha egyáltalán kap, hisz október környékéik az ég is leszakadhat akár...akit érdekel az apollo, vagy a wp8, az nyilván várja a jövő hét szerdát, vagy a mobilarénás híreket, de így a nyár elején is lehet mondani bármit, ha az Apollo érkeztével az összes refresh és mangós teló hoppon marad, support nélkül ősszel.

2012. jún. 16. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!