Az USA-ban mindenkinek van pénze iphone-ra, és nem is forgalmaznak pl samsung galaxy giot vagy ace-t?
előző: persze és SE xperia play-t meg csak 20 ezerbe kerül...
Kb. ugyanazok az árak, csak ott azért többet is keresnek.
Azért az az Xperia play nem 99 Dollár, hanem csak 0.99 :D
Mellesleg, itt a vámot, az adót, meg minden sz*rt fizetsz az iPhone-ra, azért olyan drága.Ott persze teljesen mások a kondíciók, de azért ott a netcsomaggal fizetsz rendesen te is.
Hát nem tudom mi értelme van összehasonlitani egy 100 USD havi dijú dijcsomagban vásárolt telefont egy magyarországi független Iphone árával ..
Én millió üzletben voltam Floridában (bestbuy , wallmart ..stb) , mindenhol van iphone és nem volt olcsóbb,mint itthon . Emlékeim szerint 699 usd (és erre még rájön a local tax,ami 6.5% Floridában = tehát 740 dolcsi a vége,ami mai áron nagyjából 185e Ft) .
Egyébként pedig böven van samsung is ,csak a tipusszámai mások,mint az ittenieknek . Pl. itthon a Galaxy s2 i9100, kint egy ilyen T989 tipusszámmal fut. Legtöbb esetben még mindig a kihajthatós,nagy méretü telefonokkal járkálnak az idösebbek :) Filléres, pár dolcsi egy preapid csomagban ,én pl. egy samsung a107-et vettem 25 usd lebeszélhetöséggel 25 usd-ért :)
Ez a világ legnagyobb szolgáltatója..
Ott ahol az embereknek van pénzük, ott nem fognak szemetet árulni. Viszont vannak olyan termékek (igények is), amik pl itt Európában nincsenek. (kinyitható-nyomógombos, vagy a nyomógombos wifis,) Itt is lenne rájuk igény, csak nagyon kevés....ami meg nem éri meg.
Egyébként nem kell messzire menni...2 óra repülővel Anglia....ott is mindenki iPhone-t használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!