Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kell mindenkinek okostel...

Miért kell mindenkinek okostelefon? Miért ennyire nagy szám?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy sok mindent le lehet tölteni, de nem bírja az aksi, mindig vigyázni kell rá nehogy leessen mert akkor már szét is megy, na meg elég drága egy kütyü. Kocsiba vagy ha valahol nem tudsz teljesen ráfigyelni akkor meg lehetettlen vele telefonálni. Nekem is van egy Galaxy W-m de a régi Nokia 6303 egy sokkal élhetőbb, használhatóbb készülék.

2012. máj. 24. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kötelező venni - ha nem használod ki, ne vegyél (és főleg ne Samsungot...). A nagy hírveréssel én sem értek egyet, a sok technikai analfabéta megveszi (jellemzően a legrosszabbat, mert azt ajánlotta az ügyintéző), aztán bekapcsolni sem tudja, nemhogy letiltani a mobilnetet.
2012. máj. 24. 23:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a telókhoz annyira hülye, mert volt már vagy 250-300 telóm az utóbbi 13 évben, csak ez az okosteló dolog túl van spirázva kicsit.
2012. máj. 24. 23:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Attól, hogy te nem használod az okostelefont okostelefonként, az nem a telefon hibája.

Aki látja az előnyét, és ki is tudja használni, annak nyilván az előnyére és a hasznára válik, aki meg nem, annak tényleg csak egy felesleges és drága cucc.

Kocsiban telefonálni?Hajrá...majd elkapnak egyszer.Egyébként erre való a bluetooth kihangosító.Autóban ott az ingyenesen letölthető és beszerezhető navi program navigálásra, és egy okos telefon attól lesz okos telefon, hogy a számodra hasznos alkalmazásokat töltöd le és használod, amik tényleg könnyebbé teszik az életedet bizonyos szemszögből, vagy sok más egyéb tárgyat kivált egyben, maga a telefon.

Az akksival nem lehet mit csinálni, a Li-iont nem lehet továbbfejleszteni, a hadver viszont energiaigényesebbé válik egyre és egyre.Max 1-2 ügyes trükköt bevethetsz hogy nyerj egy kis energiát, vagy veszel egy extended battery-t és kész.

Egy leejtéstől meg nem megy szét.Nem minden esetben.Ha szar helyen van a súlypontja és úgy esik le, hogy törik, akkor törik minden, nem csak a telefon.Egyébként meg erre van a GG, GG2 üveg, a zafírüveg, vagy más edzett üveg kijelző, vagy a strapabíróbb műanyag, vagy maga az IP XX védelmi fokozatú szabvánnyal ellátott strapatelefon, ha eleve olyan környezetben dolgozol, ahol tudod, hogy a telefonod is komolyabb környezeti hatásoknak lehet kitéve opcionálisan.

Az ár meg szubjektív, de megéri, ha minden funkcióját képes vagy kihasználni és ki is használod.

Ha nem, akkor nyilván drágának tűnhet.

4/10 anonim ***** válasza:

vigyázni kell rá nehogy leessen mert akkor már szét is megy

Ez inkább úgy általánosságban az érintőképernyős telefonokra vonatkozik, mert azok tényleg kényesebbek az esésre mint a sima telefonok. Attól, mert egy telefon okstelefon még nem lesz törékenyebb.

na meg elég drága egy kütyü

Pont azért kell/vesznek sokan ilyeneket mert már aránylag olcsón hozzájuk lehet jutni.

Kocsiba vagy ha valahol nem tudsz teljesen ráfigyelni akkor meg lehetettlen vele telefonálni

Ezt nem értem. Kocsiba, ha vezet az ember, nemhogy okstelefonnal, de semmilyen telefonnal nem kellene telefonálni. Ha meg olyan helyen vagy, hogy nem lehet telefonálni bármi miatt is, akkor meg megint mindegy, hogy okostelefonról van szó, vagy nem.

De abban egyetértek veled, hogy nem kell mindenkinek okostelefon.

5/10 bp1985 ***** válasza:

mindig vigyázni kell rá nehogy leessen mert akkor már szét is megy, na meg elég drága egy kütyü.

Nem kell mindent az IPhone-hoz hasonlítani. Az törik, ha leesik.

6/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy SE live-om van. Normál használattal 2-3 napig is bírja, vezetés közben bármelyik telefonnal max. kihangosító vagy mikrofon (mivel tiltja a KRESZ és bármelyik telefon elvonja a figyelmed vezetés közben), és annyit adtam érte mint néhány éve egy középszerű NOKIA-ért. A telefonok 90%ának baja lesz ha leesik 1-1,5 méterről, de vannak strapabíró okostelefonok is.

Egyébként tényleg nem kéne mindenkinek, a sok kis gyerek csak menőzik és facebookozik vele, de én pl. elég rendesen kihasználom a sebességét és a alkalmazásait.

2012. máj. 24. 23:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak erre:

"na meg elég drága egy kütyü."

A fenéket drága... 36k-ért van t-mobile-nál a SE live with walkman.

Kb. 4 évvel ezelőtt egy csomó, sima nyomógombos Nokia-t vagy SE-t drágábban lehetett kapni, tized vagy századekkora tudással...

2012. máj. 25. 00:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Bár az érveid egyikével sem értek egyet, sokszor én is elgondolkodok rajta, hogy minek mindenkinek okostelefon, pláne ha nem értenek hozzá vagy/és nem használják ki.

Munkahelyemen is jött múltkor mutogatni kollégám a vadiúj, jujjdeszuperjó ZTE Skate-ét (szolidaritásból nem röhögtem ki). Pár nap múlva meg sír nekem, hogy lassú, akad, nem tud rajta hd filmet nézni, rootoljam ki neki, mert azt olvasta hogy az jó lesz, csinálja neki a netes számlát valamiért, mért nem megy a 0.facebook, ésatöbbi. Sajnos sok az ilyen ember akinek túl okos a telefonja.

Nem tudom már melyik humorista mondta: "Minek vegyek okos telefont, ha ugyanazok a hülyék hívnak rajta?".

2012. máj. 25. 00:49
 9/10 anonim ***** válasza:

"de nem bírja az aksi"

Nem bírja? Ezek már számítógépek inkább, mint telefonok.

Laptopod van? Ha használod azt is naponta kell tölteni, sőt...

"mindig vigyázni kell rá nehogy leessen mert akkor már szét is megy"

Én még a régi se k800-ra is vigyáztam ilyen téren. Sose lehet tudni, hogy pontosan, hogy is esik.

Barátom nokia 3410-e egyszer esett le valamikor 10 éve és tönkre is ment benne valami...

"na meg elég drága egy kütyü."

Erre már írtak. Én 50k-ért vettem annak idején a k800-at, most meg egy SE Live with walkman-t vettem 2 hónapja 36-ért t-mobilnál...

"Kocsiba vagy ha valahol nem tudsz teljesen ráfigyelni akkor meg lehetettlen vele telefonálni. "

Kocsiba én a k800-al se telefonáltam... Csak kihangosítóval...

2012. máj. 25. 02:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"Nekem is van egy Galaxy W-m"

Ja, hát te is elájultál a galaxy névtől...

Vettél volna ugyanannyiért vagy olcsóbban mondjuk egy xperia ray-t...

2012. máj. 25. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!