Melyik a jobb iphone 4s vagy samsung galaxy s 3?
SAMSUNG!Csakis!Az iPhone divatmobil!Fele annyit sem tud,mint az S III!
Szerencsés vagyok,már két nyereményjátékon is nyertem iPhone-t.Az egyik sima 4,a másik 4S.Eladni nem tudom egyiket sem,mert 1 évig nem lehet.Itt porosodik mind a kettő.Most egy Sony Ericsson xperia ray-em van.Én ezt szeretem.
A sok okos hozzászólás.
Elsőnek üzenem,hogy az a 2db iphone amit "nyert" azt mindenki megnyeri,mert mindenki az oldal 999999 látogatója... :D
Nehéz eladni? Csak nézd meg vaterát és léáthatod mennyi az érdeklődő,vagy beviszed telefonboltba és kész. De ezt mind feleslegesen írtam le,mert nagy valószínűséggel nem rendelkezel iphone-al.
3. hozzászóló: Nem tudom hol élsz,de vagy kevered a 4-et a 4s-el vagy nem tudom... :) a 4s még bőven nincs 1 éves....
Kérdező: Szerintem menj el telefonboloshoz,nézd meg mind a 2 telefont személyesen és te magad döntsd el,hogy menyik tetszik jobban,külsőleg és belsőleg egyaránt. Nekem iphone-om van és tuti nem fogom leváltani,lehet kicsit begyöpösödött az agyam, de az iphoneokban még nem csalódtam, egyikben sem,pedig végig mentem a sorozaton... galaxy s 3 jónak néz ki,de ki tudja milyen élőben,nekem volt galaxy 1-em,de nagyon bugos volt,csomó játékhiba,rendszerfagyás...egyszerűen iszonyat. Lehet kicsit elfogult vagyok az apple-el,de ez van,belőlem ezt már nem lehet kinevelni.
Ne halgass a sok okosra,akik egmondják,hogy ez meg az 1000%,hogy jobb,mert nem ők fogják használni a telefont,hanem te. Ha neked az android jön be akkor azt vedd és sza.d le a sok nokia gurut,meg iphoneost.
Én is galaxy s1-ről váltottam 32gb-s iphone-ra (4s), de egyszerűen hiányzik az Android a sok játék hackelés meg a nyílt forráskód, meg az hogy leszedek a netről játékokat, ezek azért fontosak amúgy is most döglött be az egész iTunesom mert lecseréltem a gépen lévőzenéket az iphone zenéire és most már az iphone zenéit nem lehet visszarakni, szóvalegyszerűen túl sok hogy újra letöltsem.
Én biztos s3-ra váltok :) nameg ottvan a nagyság is a nagy telókat imádom :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!