Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Véletlenül lehánytam éjszaka...

Véletlenül lehánytam éjszaka a telefonom. Reggelre picit kimaródott az akksi. Hogy lehetne életre kelteni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Kuka!
2012. jún. 8. 11:42
 2/5 A kérdező kommentje:
ó, hát köszi a tanácsot. gondoltam valamit csak lehet vele... 8 rongy egy blackberry akksi, megúsztam volna.
2012. jún. 8. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Belehánytál a telóba, annyira, hogy megmarta az akkumulátort? Ne az akksiért aggódj, inkább a telódért.
2012. jún. 8. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:
még bekapcsolt reggel, sőt, konkrétan ébresztett a teló. aztán jöttek az akksi gondok. most is érzékeli az akksit, csak jelzi, hogy nem jó.
2012. jún. 8. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:

1.Azonnal kapcsold ki.

2.Szedd ki az akksit, mielőtt zárlat lesz a vége, és tényleg elszáll a teló.

3.Menj be a szervizbe és mondd el, hogy bele ásítottál egy színeset a telefonba.Ez nem vicc.Ha a gyomorsav az akksit megkezdte, akkor elég sanszos, hogy a teló többi részét, esetleg az alaplapot is megmarhatja, akkor meg totál bukta az egész.De még az is lehet, hogy így is alaplap csere lesz, ha már egyszer oda is befolyhatott.

2012. jún. 8. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!