Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egész éjszaka töltöttem a...

Egész éjszaka töltöttem a telefont és reggelre csak 10%-on volt?

Figyelt kérdés
valaki nemtudná meg mondani, hogy mért van az hogy tegnap este meg ma este is felraktam töltőre a telóm, reggelre meg semmitse töltött?:O meg azt írta ki hogy az aksi 100%-ig feltöltve, de az a kis aksijel meg amit letöltöttem is azt írta hogy 8%-on van?:O jaa, és 9 napos a telefon.
2011. dec. 10. 12:05
 1/9 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy S PLus a telefon..
2011. dec. 10. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy véletlen bezártad a battery indicatort, vagy azt, ami kijelzi az akkuszintet? Próbáld újraindítani a telefont, aztán nézd meg, hogy milyen.
2011. dec. 10. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Beragadt a notifications bar. Velem is elő szokott fordulni. Akksikivétel, restart és jó.
2011. dec. 10. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi majd megpróbálom.:) de egyébként nemcsak ki írja h ennyi meg annyi százalék hanem írja rendesen hogy az akksi lefog merülni, meg minden...
2011. dec. 10. 13:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Jah, értem, akkor próbáld meg a 2. válaszoló tanácsát, hátha segít, igaz, nekem is samum van, de nem volt ilyen, bár nem tudom, hogy ez csak samsung bug-e.
2011. dec. 10. 15:08
 6/9 A kérdező kommentje:
ma reggel meg azt írta ki h az aksi túl meleg vagy hideg ezért a töltés leállt, vagy vmi ilyesmi... ugyanezt suliba is eljáccotta... mert ugye nem tudtam éjszaka feltölteni..
2011. dec. 13. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Samsung, Android... Ez a probléma ez az eredeti verziónál (iOS + iPhone) nem fordul elő, ott boldogan használják a telefont és nem kell ilyen kérdéseket feltenni. Samsung és az abdroid MÁSOLAT, utánzat, bóvli.
2011. dec. 14. 23:42
 8/9 A kérdező kommentje:
iPhone-hoz képest bóvli de a samsung a legjobb androidos telefon meg max a htc... mert nem 200ezerér veszed meg.;)
2011. dec. 18. 12:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy hardveres baja van, vagy aksi.

Először próbáld ki valakinek a telefonjával ezt. Aztán, ha ugyanaz a baj, akkor szervíz. Szerintem vidd be a szervízbe először, ha nincs aksi, mert ez nem normális dolog.

2011. dec. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!