Mi a véleményetek a Red Bull Mobile RBMK-ról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy csak most jelent meg (legalább is azt olvastam), de hátha valakinek már volt vele dolga. Úgy általánosságban érdekelnének róla az infók. Összbenyomás? Témákat lehet tölteni rá? A válaszokat előre is köszönöm!2012. jún. 7. 18:19
1/2 anonim válasza:
Én ajándékba kaptam (nő vagyok) és nem szeretem. Ez kifejezetten pasis teló szerintem így külsőleg. Hamar lemerül, pedig nem játszok vele, nem nyomkodom állandóan, hívni sem nagyon szoktak inkább sms-re használom. A kamera az nagy k@k@, semmit sem ér. A hang és színek a kijelző nagyon jók, viszont kifejezetten utálom azt, hogy az ébresztő, ha ki van kapcsolva éjszakára a telefon, nem ébreszt csak ha bekapcsolva hagyom ja és a töltési idő is nagyon hosszú. Sajnos én csak negatívat tudok mondani, el is akarom adni, nem nekem való.
2/2 anonim válasza:
Nem épp mai darab. Ennek megfelelően már nem is annyira jó. Mondjuk már amikor megjelent akkor egy gyenge telefon volt.
A kikapcsolva nem ébreszt dolog meg minden androidos telefonra igaz, nem csak erre.
Témázás androidon meg úgy megy, hogy letöltesz valamilyen launchert és ahhoz töltesz le témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!