A HTC One X tényleg olyan jó telefon, mint amilyennek látszik? Megéri az árát? Tapasztalatok ezzel a telóval kapcsolatban?
Nemrég láttam meg a trémobil kínálatában a telefont. Nagyon bejön.
Ha egy összegben megveszem 134.990-ért bmelyik Tpontban 2 év hűséggel az előfizetésre és 2 év hűséggel a Mozaik S díjcsomagra, akkor az azt jelenti, h kicsengetem a boltban a 134.990-et, enyém a teló és utána havi 5.000 a számlám? Tehát az ötezer lebeszélhető vagy az 5.000 + amennyit beszélek?
tényleg olyan jó
Én mondjuk ennyit biztos nem adnék ki telóra, hanem várnék pár hónapot és megvenném használtan. De te tudod.
Amúgy az az 5000FT lebeszélhető. Vagyis annyi perc, amennyi a tarifában van.
Igen, tényleg megéri. :) Párom vett ~1 hónapja, webkamerán nézi rajta az irodáját, meg fel tud menni szerverekre meg minden...szóval nagyon jó, és neki meg főleg megérte. :)
És az 5ezer lebeszélhető. De én inkább részletre venném, párom is úgy vette, és csak 85-90ezerre fog neki kijönni a telefon végső ára, 1 évig törleszti.
persze hogy
az egyik legjobb telefon a piacon
extra gyors processzor
és gyönyörű kijelzo
bár az akksinak lehetne kicsit nagyobb
készenléti ideje
Hú köszi, akkor lehet megveszem. :D
Eddig egy iPhone 4S volt álmaim netovábbja, ugyanilyen feltételek mellett a 16 gigás változat 160.000. Egy "nagy tudású" meg azt írta ugyanerről az előfizetésről oda, h az ötezret alapból csengetni kell és azon felül amit beszélsz + még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!