Telefont szeretnék venni, és 2 típus között vacilálok: Samsung GS2, HTC One X. Szerintetek melyik érné meg?
Ezt csak te tudok neked melyik érné meg.
HTC One X újabb telefon már próbáltam, tényleg jó, gyors jó kijelző. SENSE is elég meggyőző. Egy kis probléma van: egy kézben kezelni nem lehet, pl nem értem el a vissza vagy menüt gombot, pedig nagy kezem van. Sok eseten két kézzel lehet kezelni, nagyobb méretű, kijelző valszeg sérülékenyebb, microSIM-es de ez nem hiba lecserélhető a sim.
S2 már olcsóbb, még mindig megállja a helyét, jó kijelző, gyors, és kisebb méret, de a felbontás nem HD hanem wvga. 2 mag 4 mag különbség nem észrevehető. Egy kézzel biztonsággal kezelhető, párszor leejtettem és nem tört be a kijelző, igaz a káván már van repedés.
One X egy csúcstelefon, s2 egy felső kategóriás.
Akksival nem lehet csodákat művelni nagy kijelző, 4 mag eszi rendesen az erőforrásokat főleg ha felpörögnek a magok.
S2 profin be lehet állítani a magok kezelését, 1 napot szó nélkül kibír. ha gyorsaságból áldozol, akkor 2 is probléma nélkül.
One X még uj lehet majd javítják az akksikezelést, de egyértelműen szereti a töltő közelségét, csodák nem léteznek.
Értem!Azt tudom,h csodák nincsenek!:D De ennyi pénzért az ember szeretné(legalábbis én)h bírjon legalább 1 napot.:-/
Nem tudom eldönteni, hogy megérné belevágni ilyen nagy összegnél 1 viszonylag új,okosabb telefonba,mint 1 viszonylag régebbi,de szerintem már a kijavított hibáktól mentes S2be.
Fontos,hogy sokat tudjon és hogy legalább 1 napig kibírja az aksija + ne forrósodjon fel a kezemben.
Végre valami pozitívumot is hallok az aksiról,köszike! :)
Eléggé meggyőzők ezek az információk,és hasznosak.Már csak azt kell eldöntenem, hogy megér-e kb 140-150.000 ft-ot.Közben gondolkoztam,és az Iphon 4S-t nézegettem.
Még így is a HTC One X-et szavazzátok?(függetlenül attól,h kinek milyen van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!