Samsung Galaxy Ace vélemények?
Minden terméket jól adnak elő, mert azt szeretnék, hogy az emberek mindent megvegyenek. Tehát a tesztek nem sokat bizonyítanak, azokat újon bemutatják, vagy csak leírnak róla dolgokat. A saját élmény és tapasztalat többet ér ezeknél sokkal. Én is rengeted tesztet és videót néztem már erről a telefonról, és persze, hogy tetszik, mert mindenkinek tetszene az általa bálványozott telefon... Viszont több barátomnak és osztálytársamnak is van, ők eddig még nem panaszkodtak. Persze idővel minden telefon tönkre megy, egyet mondjatok, hogy bírta szuflával tucatnyi évig! Szóval én is gondolkodom, hogy melyiket vegyem, csomó tesztet néztem én is, de a személyes tapasztalat többet ér ezeknél, és jobb, ha meghallgatjátok ezeket.
Üdv.: BIKA75
Ennyi baromságot olvasni így èvek után...
Ki az az idióta, aki istenítette a Galaxy Axe-t, felsoroltak neki öt telefont, amelyek kenterbe verik ès annyit bír odaírni h 'az SE'???
(off vège)
Valóban túl volt árazva.
Akinek középkategóriás telefon kell, az vegyen acet, vagy ilyesmit.
Attól még nem lesz sz*r, hogy régi, és nincsen előlapi kamerája.
Képzeljétek, a kreatívabb emberkék még frissíteni is tudják a rendszert, nekem 4.1 Jelly Bean-om van rajta, és hiper gyors (tényleg az, nem túlzok) és tökéletesen megfelel a célnak.
És nem elég hogy még telefonálni is tudok vele, a játékok és az egyéb alkalmazások is elfutnak rajta akadozás nélkül. ( :D )
Nekem tökéletes, attól hogy egyesek lusták frissíteni a szoftvert, és valaki ócsárolja csak azért mert samsung, még valakinek ez teljesen megfelelő!
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!