Van ilyen program Androidra?
Figyelt kérdés
Olyan programot keresek (Skype-on kívül) androidos telefonra ami interneten keresztül indít díjmentes hanghívást.
Tehát én fizetek az internetért havonta... és egy olyan program kéne amivel felhívhatok valakit úgy hogy nem kerül nekem pénzbe hanem interneten keresztül hív a program mint a Skype például (A havidíjjal tisztábanvagyok, mint említettem fizetek az internetért)
2012. jún. 5. 16:22
11/14 anonim válasza:
A Viberről is lehet nem netes telefonszámokat hívni, de az ugyanúgy pénzbe kerül, mint a Skype-nál. Tehát teljesen ingyenesen a Viberes partnereiddel tudsz beszélni.
12/14 anonim válasza:
Csak ismételni tudom: kizárólag a Viberes partnerek között ingyenes a beszélgetés, az SMS és fotóküldés.
13/14 A kérdező kommentje:
Ezt én értem. Énfejeztem ki rosszul magam, elnézést. Szóval az érdekelne hogy ha megadom a számom onnantól kezdve semennyi pénzt nemvonnak le? tehát az sms árát sem kell nekem kifizetnem? (vagyis amit a viber küld)
2012. jún. 5. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!