Lernen kérdése:
Miért nem működik a 0. facebook.com?
Figyelt kérdés
1 héttel ezelőtt még működött és m kapcsoltam be a telót és már nem. A netstart aktiválva van. A beállításaim ezek:
Név:T-Mobile WAP
Hozzáférésnév:wap
Hitelesítés típusa:normál
Felhasználó azonosító:wap
Jelszó: ***
Protokoll: HTTP
Kezdőlap címe: [link]
Proxy címe: (nincs)
Halasztási idő (mp): 300
2012. jún. 4. 18:43
1/8 A kérdező kommentje:
A telóm samsung S5230
2012. jún. 4. 18:44
2/8 anonim válasza:
úgy tom már csak akkor megy ha legalább 15Ft egyenleg van a kártyádon
3/8 anonim válasza:
Állítólag már kell, hogy legyen a kártyádon 15 Forintnak, hogy használni tudd... Nekem jelenleg csak 10 van és nem jó. Nem tudom mennyi az igazság ebből, de az biztos, hogy ezért nem fogom feltölteni.
4/8 A kérdező kommentje:
Ezt én is hallottam de az egyik ismerősömnek nincs rajta pénz és megy neki a face
2012. jún. 4. 18:49
5/8 anonim válasza:
Igaz, volt egy olyan időszakom, hogy nem ment kb 3 hétig aztán megint jó volt egészen idáig. Lehet megint ez van..
6/8 anonim válasza:
"2012. június 1-jétől Dominós előfizetőinknek az IÁSzF 4.3.3. pontja alapján az internetelérés, így a Facebook Zero használata esetén is legalább 15 Ft-nyi Domino egyenlegre van szükségük. 15 Ft alatti egyenleg esetén az internet-hozzáféréshez az egyenleg feltöltése szükséges."
forrás: t-mobile.hu
A haverod meg örüljön. :D
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :D
2012. jún. 5. 18:17
8/8 anonim válasza:
Milyen számra kel küldeni a netstartot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!