Van olyan okostelefon, ami nagy tudású, relatíve sokat bír aksival, és pici?
Se helyett van Sony, ami àtvette az se nevet is...
Hát vegyél motorola telót, azt csak a google vette meg...
Sony Ericsson azért nincs, mert a SONY kivásárolta az Ericssont.Amúgyis csak a p*csüket vakarták és eleve kisebbségi részvényes volt, és sok minden miatt húzta a száját, de Sony néven megy tovább a kerék.Ettől függetlenül egy darabig gyártani fogják az SE modelleket SE névvel, csak hogy ne lehessen perelgetni, a Sony meg ugyanúgy updateli ics-re a 2011-es családot is.
Nyugodtan megveheted, semmi károd nem származik belőle.
Az üzemidő, meg ahogy mondtad, tényleg relatív.Egy Galaxy Note-hoz képest biztos tovább fogja bírni, de itt sem lehet 2napnál hosszabb üzemidőre számítani.
De miért hánysz tőlük?
Most melegednek be igazán, ebbe a "telefongyártásba"
Egy telefonon megítélése mindig szubjektív.
Persze a gyártók ma már nem nagyon tudnak mit csinálni a design-nal, mert napjában százával jönnek az újabb és újabb telefonok.Néha-néha becsúszik 1-1 uinque darab, mint az Xperia S, amit csak remélhet a gyártó, hogy mindenkinek tetszeni fog, ami lehetetlen.Mindenkinek más az ízlése, nekem pl a 2011-es Xperia Család dizájnja nem tesztik, az Xperia S meg szerintem Baromi szép.És így lehet, hogy a következő hozzászólnak meg egyik sem tetszik.
Nekem az S már nagy. A Ray tetszett dizájnra, főleg, hogy keskeny, zsebbarát, és mellette komoly tudása van. Szóval a Ray jó, egyedi dizájn volt, de az a világítós csíkos baromság az új Sonykon botrány. Ezek mintha ovodásoknak gyártanának telót.
Nevetséges...
Akkor vegyél Rayt, az is jó teló.
Egyébként nekem is nagyon tetszenek az új sony telók, és küzülük ajánlom az Xperia U-t.
Az nem olyan nagy, csak egy kicsit nagyobb a Raynél, és ha nem tetszik a világító csík, ragaszd le valami olyan színű dologgal, ami passzl a mobil színéhez.
Ja mert szerintetek normális dolog az, hogy az ember kiad valamiért 100k-t, és azzal kell kezdenie, hogy leragaszt rajta valamit, hogy a sötétben ne süsse ki a szemét a világító csík?
Használjon ilyen telót az aki tervezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!