Szeretnék venni egy iPhone 4S-t. Mi a véleményetek a telefonról?
Figyelt kérdés
Milyen gyors rajta a netezés, jól futnak e rajta a játékok, szép képeket-vidókat csinál e, tiszta-szép e a zenehallgatás rajta. Még valami hogy 2 éves hűséget kötök rá szerintem, szóval szerintetek 2 év múlva is használható és jó telefon lesz e még?2012. jún. 3. 16:18
1/26 anonim válasza:
igen nagyon jó telefon 1 gond van vele hogy a többi telefon ami 30-50 ezerrel olcsóbb is tudja ezt sőt talán jobb is.
2/26 anonim válasza:
jómeg minden de tok nélkül ha leejted akkor biztos betürik a külső üveg ami rajta van, haver ismeretéből:P
3/26 anonim válasza:
2 év hűséget díjcsomagra kötsz, nem telefonra. Amúgy mint már többen mondták jó telefon, de csúnyán túlárazott. A felsorolt dolgokat mind jól tudja, játékra meg talán a legjobb, de azért nem a top se fotóban, se filmezésben, se zenében. Valamint filmnézésre azért még kicsi a kijelző.
Ennek ellenére ha szeretnél és főleg ha tudsz ennyit rákölteni akkor egy nagyon szerethető készülék (bár talán várd meg előtte az iPhone 5-öt, ha nem sietsz). De vigyázz rá mert törik
4/26 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok várni :D. Várom a további véleményeket azért még.
2012. jún. 3. 17:22
5/26 bp1985 válasza:
Túlárazott divatcikk. A konkurencia ilyeen, vagy jobb tudást 30-50 ezerrel olcsóbban ad.
6/26 anonim válasza:
Nekem 4S- em van, nagyon jó telefon, nagyon szeretem:)
Gyors, gyönyörű a kijelzője, megbízható, még sosem fagyott le! Csak ajánlani tudom:)) Azt meg hogy "divat cikk" csak azok mondják akiknek ilyen minőségre nem telik...
7/26 anonim válasza:
Persze, akinek nem telik ilyenre, csak szidni tudja, akinek meg telik, az büszke rá. Én is veszek egyet nem sokára.
8/26 anonim válasza:
ez ez hülyeség... jó telefon az iphone 4s de tényleg divat cikk lett ezért és olyan k*rva drága... sok ismerősöm van aki mondja vegyél iphone mert az olyan jó de 1 adatot nem tud róla el mondani. Amúgy 120-140 ezerért reális lenne az ára de mivel ilyan drága inkább xperia S ,s2 vagy htc one s..
9/26 anonim válasza:
Tényleg divatcikk mint a Beats fülesek ,csak annyi a kulombség hogy a Beats-ot bealázza nagyon sok minden de az iPhone 4S-t max a One X ,más NEM. Lehet itt eshármazni meg Sony Xperia S-ezni, legjobb az iPhone meg a One X.
10/26 bp1985 válasza:
Volt ájfonom, de többet nem lesz, mert amire kell, arra alkalmatlan. Youtube-ra, meg játékra ott van a ps3, meg a tv. Filmet meg nem egy 3,5 collos kijelzőn fogok nézni. Ha akarnám, most elmehetnék, és megvehetném. Hidd el, jobb telefonom van, mint a szifon, és 55 ezerrel olcsóbb volt. Ja, nincs rajta félbeharapott alma, és nem mesélnek róla ódákat, hogy ilyen jó, olyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!