Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretnék venni egy iPhone...

Szeretnék venni egy iPhone 4S-t. Mi a véleményetek a telefonról?

Figyelt kérdés
Milyen gyors rajta a netezés, jól futnak e rajta a játékok, szép képeket-vidókat csinál e, tiszta-szép e a zenehallgatás rajta. Még valami hogy 2 éves hűséget kötök rá szerintem, szóval szerintetek 2 év múlva is használható és jó telefon lesz e még?

2012. jún. 3. 16:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem is iPhone 4S-em van van de én 40.000Ft-ért vettem az apukám ismerősétől aki Galaxy 3-at vett helyette és szerintem nagyon jó vétel volt :D Amúgy Kb 1 hete van de nagyon vigyázok rá, még suliba is alig merem vinni.
2012. jún. 4. 23:26
 12/26 anonim ***** válasza:
ez a legjobb telefon a piacon!!! akiknek nem telik rá azok mindig csak szidják!!! ne hallgass rájuk! nekem is az van előtte meg samsungom volt és ezerszer jobb, gyorsabb meg minden!
2012. jún. 5. 22:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Ha már hajlandó vagy a sonykra ennyi pénzt adni akkor inkább vegyél iphone-t
2012. jún. 5. 22:53
 14/26 Davidnyer válasza:

szerintem mindenféleképpen vedd meg !!!!

Ha drága a vodánál akkor nézd meg itt : expressz.hu vagy aprod.hu vagy apronet.hu vagy hardverapro.hu !!! én csütörtökön veszek iphone 4s t 120000 Ft-ért már nagyon várom mert anyukámnak meg mind a két tesómnak iphoneja van!!

2012. jún. 6. 11:15
 15/26 anonim ***** válasza:
pedig Sony xperia S mindenbe jobb mint az iphone csak nincs akkora hype és nem kerül 170 ezerbe :D persze k*rva jó telefon az iphone 4s top5 benne van csak éppen k*rva drága a hype miatt.
2012. jún. 6. 11:18
 16/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megvan rá a pénzed akkor ne gondolkozz sokat, VEDD MEG DE GYORSAN!!! Imádni fogod, gyorsan betöltődik a játék, álomszép képeket csinál(ebben is veri az összes okostelefont!!!), és tiszta a zenehallgatás is. Én saját tapasztalatból mondom :)
2012. jún. 6. 16:07
 17/26 A kérdező kommentje:
11-12-13-14-16 köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek. 1 kérdésem lenne még amire senki nem nagyon adott választ. Hogy 2 évig most ezt fogom használni, akkor is megéri még megvenni? Amúgy 2 héten belül megveszem. Nagyon tetszik.
2012. jún. 6. 20:12
 18/26 A kérdező kommentje:
+15 boccs lemaradt :D
2012. jún. 6. 20:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Minden jó, stabil megbízható! Tokot mindenképpen vegyél rá, még ha nem is az a célod hogy leejtsd :D ! Ajánlom a Krusell DÖNSo tokot mert az jóó! Egyszerű, középárkategória, nehezen törik, (3 van a baráti körben, még nem sikerül eltörni senkinek...) meg jó is! Iphoneról annyit hogy jóóó
2012. jún. 19. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:
Ja és aki fikázza az iPhone-t az ne vegyen! Ennyi! Úgy írkáltok itt hogy milyen szar meg ez meg ez többet tud... Kit érdekel? Akkor te vedd azt! Aki iPhone-t akar az vesz! Nem kell itt irogtni h SG meg HTC! Ha nem szereted az iPhone-t ne vegyél! Ennyi!
2012. jún. 19. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!