Mi a véleményetek a Blackberry telefonokról?
Az Xperia-khoz képest le vannak maradva, operációs rendszerük sem a legjobb.
Szerintem az áruk is magas.
Nekem van egy 9700-as.
Miben legyen jobb minőségű?
Lehet az xperia jobb képet csinál,de erősen kétlem,hogy a BB-tól stabilabb op rendszere lenne.
Bár azt tegyük hozzá,hogy nem multimédia telefon,nem parasztvakításra készült,ergo ha ilyen jellemzőket tartasz szem előtt,akkor neked nem ajánlom ezt a márkát.
Én másfél évig Blackberry-ket szoftvereztem Zalaegerszegen a Flexbe. 9300, 9810, 9900, 9780 volt a repertoáron jobbára. Nem tartom rossz telefonnak de volt olyan is hogy a management részére le volt gyártva 20db 9810-s aztán 1 hónap múlva hozták vissza újraszoftverezni. Persze ez egy kirívó eset. Ha a minőséget az anyaghasználatra érted akkor nemigazán van különbség köztük, ami pl. fémnek tűnik a bb-in az a 9900 kivételével gagyi olcsó műanyag az összesen sajnos könnyen karcolódik is.
Tapasztaltam nemegyszer. Szvsz felemás telefon a bb anyagában kicsit olcsóbb hatást kelt de ez még mindig tipikus üzletember teló. Aki nem akar laptopot magával cipelni hogy megnézze az emailjeit és gyorsan tudjon rá válaszolni is.
A 2. válaszoló vagyok:
Az én 9700-asom átlag 7-8 napig bírja ha csak telefonálás,sm-es,meg az emailok jönnek,mennek.
Tavalyi nyaraláskor bírta úgy 3 napig hogy egész nap fotóztam,videóztam,zenét hallgattam,neteztem,plusz jöttek a mail-ek,ment a BB messenger,twitter, telefontáltam is sokat,stb.
Alap járaton,ha megy a net,néha egy kis zenehallhatás,fénykép,akkor 5 nap.
Örülök,hogy segítettem,de ez csak a 9700 ra vonatkozik.
A 9900as ennél lényegesen rosszabb.
Szóval mielőtt eldöntöd,hogy BB-t veszel,előtte olvass utána,hogy az adott típus,amit kinéztél,mennyit bír.
Vagy írj rám ha gondolod,lehet tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!