Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy BlackBerry 8520-am, a...

Van egy BlackBerry 8520-am, a bongeszom le szokott alni. Ezalat azt ertem hogy semmilyen weblapot nem bir behozni! . Mi a gond?

Figyelt kérdés
Par hete csereltem rajta operacios rendszert de csak fenn al a problema,csere elott is ezt csinalta . Koszonom a valaszokat!
2012. jún. 1. 18:08
1 2
 1/15 anonim válasza:

A BlackBerryk sajnos nem a legjobb telefonok :(

Tudom, mert csomót dolgoztam velük gyárban.

Ha még van garanciád, küldd szervizbe!

2012. jún. 1. 18:17
 2/15 anonim ***** válasza:

Próbáld meg másik böngészővel.

Bár ha újonnan megvetted a telefont,és alapból ezt csinálta,akkor régen el kellet volna vinni szervízbe.

Ja,és ha az op rendszer nem a hivatalos,tehát te raktál rá valamilyen tört verziót,akkor asszem bukod a garanciát.

De lehet rosszul tudom.

2012. jún. 1. 18:23
 3/15 A kérdező kommentje:
Hogyan erted azt hogy "tort" ???
2012. jún. 1. 18:33
 4/15 anonim ***** válasza:

Nem az eredeti verzió.

Van aki béta verzióként emlegeti.

De ha a telefon magát frissítette,és ne nem te csináltad manuálisan,akkor nincs miért aggódni.

2012. jún. 1. 18:41
 5/15 A kérdező kommentje:
A baj ott kezdodik hogy manualisan hajtottam vegre a telepitest,de hogy lehet tort verzio mikkor az eredetit toltottem le a BlackBerry weblapjarol??
2012. jún. 1. 19:11
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha az eredetit raktad fel akkor nincs gond.

ezért kérdeztem,h tört e vagy sem.

2012. jún. 1. 20:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Es a problemat meglehet oldani??
2012. jún. 1. 20:50
 8/15 anonim ***** válasza:

A böngészős hibára most per pill nincs ötletem,nekem sajnos nem ez a típus van,és nem is volt soha,szóval érdemben sokat nem tudok hozzáfűzni.

Próbálj meg másik böngészőt felrakni.

Illetve nézd meg hogy az alkalmazás memóriából mennyi még a szabadon felhasználható.Akkor összeomolhat a böngésző,ha az nagyon kevés..nálam 20 mb környékén már leáll a böngésző.

2012. jún. 1. 21:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Nah szoval 106MB van szabad,es azt vettem eszre hogy az Opera Mini is csak Wi-Fi kapcsolattal megy.
2012. jún. 2. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:

csak wifid van,vagy mobilnet ill a bb szolgáltatás(bis) is elő van fizetve?

Ha csak wifi,akkor nem lehet,hogy az hal meg,és azért fagy be?

Bár ezt én sem hiszem annyira.

2012. jún. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!