Van egy BlackBerry 8520-am, a bongeszom le szokott alni. Ezalat azt ertem hogy semmilyen weblapot nem bir behozni! . Mi a gond?
A BlackBerryk sajnos nem a legjobb telefonok :(
Tudom, mert csomót dolgoztam velük gyárban.
Ha még van garanciád, küldd szervizbe!
Próbáld meg másik böngészővel.
Bár ha újonnan megvetted a telefont,és alapból ezt csinálta,akkor régen el kellet volna vinni szervízbe.
Ja,és ha az op rendszer nem a hivatalos,tehát te raktál rá valamilyen tört verziót,akkor asszem bukod a garanciát.
De lehet rosszul tudom.
Nem az eredeti verzió.
Van aki béta verzióként emlegeti.
De ha a telefon magát frissítette,és ne nem te csináltad manuálisan,akkor nincs miért aggódni.
Ha az eredetit raktad fel akkor nincs gond.
ezért kérdeztem,h tört e vagy sem.
A böngészős hibára most per pill nincs ötletem,nekem sajnos nem ez a típus van,és nem is volt soha,szóval érdemben sokat nem tudok hozzáfűzni.
Próbálj meg másik böngészőt felrakni.
Illetve nézd meg hogy az alkalmazás memóriából mennyi még a szabadon felhasználható.Akkor összeomolhat a böngésző,ha az nagyon kevés..nálam 20 mb környékén már leáll a böngésző.
csak wifid van,vagy mobilnet ill a bb szolgáltatás(bis) is elő van fizetve?
Ha csak wifi,akkor nem lehet,hogy az hal meg,és azért fagy be?
Bár ezt én sem hiszem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!