Hogyan ültethetném el apám fülében azt, hogy 4 év után kéne egy új telefon?
Mit kell köntörfalazni? Mondd meg neki, hogy a régi nem jó, és kéne egy új.
Öhm, és ne azt mondd, h nem tetszik, mert akkor kiröhög. Nekem akkor lett új - 4-5 év után -, mikor már napi szinten nem kaptam sms-eket, alig hallottam a hívott felet...
most milyen telefonod van?
Nekem az előző nagyon ratyi volt, ilyen teszkó 3 ezres :D, és mondtam, hogy nagyon rossz, ezért kaptam újat.
mennyi idős vagy?
itt a nyár, irány dolgozni.
ha még nem mehetsz korodnál fogva, akkor nem is kell neked új telefon :D
Na bumm, nekem meg akkor lett új (vagyis használt, csak akkor cseréltem le), amikor összegyűjtöttem rá a pénzt. 14-15 éves voltam, és nem volt pofám a szüleimtől kérni valahogy, inkább gyűjtöttem rá. Az első telefonomat kaptam(siemens A4O), a következőnek majdnem a felét kipótolták (nokia 312O), de nem kértem tőlük sose telefont. Annyira nem álltunk jól, volt hova tenni azt a pénzt, :)
Attól függ, hány éves vagy, hogy álltok anyagilag, és milyet szeretnél.
Ha jön valami ünnep, pl. szüli/névnapot, akkor dobd fel, hogy szeretnél egy telefont. De gyűjthetsz is, és akkor kipótolhatod, hogy ne csak a szüleid vegyék.
Ajánld fel, hogy egész nyáron segítesz neki valamiben.
Velem is így van, hogyha egész nyáron segítek, akkor felpótolnak a pénzzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!