Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van iphone4s-e?

Kinek van iphone4s-e?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert hogyha sokmindenkinek van, és jókat hallok róla, beújítok egyre :D kort írjatok
2012. máj. 31. 20:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azért vennék iphone-t, mert a google play egy nagy szar. Appstoreon sokkal igényesebb appok vannak, sokkal többen fejlesztenek arra, sokkal több alkalmazás stb. És az összes remotecontrol-os fülest támogatja.
2012. jún. 2. 08:16
 12/24 anonim ***** válasza:
14 évesen biztos nagyon fontos alkalmazásokat kell letöltened hogy muszáj egy 100-akárhányezres telefont venned -.- Mégis, tudsz olyan progit mondani ami kell neked, IPhone-ra van de Androidra nincs?
2012. jún. 2. 13:09
 13/24 A kérdező kommentje:
az infinity blade-től kezdve a nuts-ig... rengeteg
2012. jún. 2. 13:32
 14/24 anonim ***** válasza:
Érdekes... google.com szeint mindkettőnek van androidos verziója -.-
2012. jún. 2. 14:18
 15/24 A kérdező kommentje:
hát rohadtul nincs...
2012. jún. 2. 16:22
 16/24 bp1985 ***** válasza:
Újgazdag kisfiúval ne vitázzatok, meg kell mutatni a suliba, hogy apucitól ezt is megkapja. Majd amikor magának kell megvenni, és mondjuk minimálbéren fog dolgozni, akkor jön rá a dolgokra.
2012. jún. 2. 19:11
 17/24 bp1985 ***** válasza:

az infinity blade-től kezdve a nuts-ig... rengeteg

infinity blade van, nuts is van. Erre a két igénytelen játékra nagyon kell az ájfon. Ha a playen nem tudsz megtalálni semmit, akkor az Appstore-ba végképp nem fogsz megtalálni semmit, a jailbreak-be meg bele sem merek menni, hogy képes vagy e rá.

2012. jún. 2. 19:14
 18/24 A kérdező kommentje:
Hihetetlen mennyi irigy és önző ember van... Aki már valami prémium cuccot vesz először az életében, azt egyből le kell oltani hogy a köcsög gazdag. Ja, hogy te nem teheted meg? Bocs, erről nem én tehetek. Én csak tanácsokat kértem. De úgy látszik hogy itt azt sem lehet tenni anélkül, hogy ne irigykedjenek. Vissza térve az AppStore-ra, sokkal igényesebb játékok jelennek meg rá mint androidra. Minden fejlesztő az iOS-el kezd, és utána az android. (talán)
2012. jún. 3. 09:15
 19/24 anonim ***** válasza:
nem arra értettem, hogy nem tudsz rá vigyázni. senki nem tud eléggé. mondom, nekem is lopták már el, és kapnál egy szívrohamot, ha az iPhone-od lenne az áldozat.
2012. jún. 3. 13:05
 20/24 anonim válasza:
Énis most fogok kérni ballagásra pont 4S-t xD. Szal szentem megéri : 2 magos proci 8 mp kamera képstabilizátorral, retina kijelzö, appstore+icloud. 2 szóval : tökéletes telefon. Nagyon jó vétel ha a legjobbat szeretnéd. Jah és a sok android fan most itt fog sírni hogy a htc one x és társai sokkal jobbak. De hiába hiszen az iOS a legjobb op rendszer. Sosem laggol + külön fejleszt rá az apple játékokat és appokat ezért nemis akadozhatnak vagy lassulhatnak :).
2012. jún. 3. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!