FONTOS! IPhone 4S vagy Xperia S?!
Nem vész el a garancia JB esetén, csak ha JB-zve adod be a szervizbe a készüléket. JB bármikor visszaállítható, nyomtalanul eltüntethető.
Btw úgyis azt fogják mondani, hogy az iphone egy túlárazott sz.r, úgyhogy rá fognak beszélni az androidra:))
Majd jön nemsokára Jolinar, az android szószólója, aki elmondja, hogy miért is jó a zöld robotos oprendszer:) De a legfőbb érvük az lesz, hogy túlárazott az iphone.
Csak egyesek nem fogják fel azt a tényt, hogy van, amikor nem érdekes a pénz.. van, hogy a készülék stabilitása, esztétikuma sokkal többet ér, mint egy vírusos valami:)
Akkor kezdjük sorjába:
iPhone 4S
-1. A jailbreak nem jár garanica vesztéssel, ha restore-ozod a telefont.(ugyan igy van androidon is ha root-olod.)
-2. Van regeteg ingyenes, és freemium alkalmazások az AppStore-ban.
-3. Ha tört alkalmazásokat akarsz tenni az iPhone-ra, akkor JB, és Installous(Ez a Tört AppStore)
-4. Ha a Vodafone-nál veszed, akkor kapsz ingyen iGo-t, ha a t-mobile-nál veszed akkor Navigont-t.
-5.Minimum 3 évig lesz rá friss iOS (iOS6,iOS7,iOS8) szoval nem kell félni ugy mint androidon, hogy nem lesz rá uj szoft.
-6.Az iOS ki használja teljesen mind a 2 magot, az android-nál meg elég kevés azon alkalmazások amik kihasználják.
-7.700.000 alkalmazás az AppStore-ban.
Ha jobban érdekel az iPhone, akkor olvassd el ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=VyH35cCHQRg
Nézd meg ezt a két tesztet.
Meg jön rá hamar a kedved :)))))))))))
Hidd el jobban jársz az iOS-el! Én nekem volt 2 hétig egy xperia arc s készülékem, annyira szar egy telefonvolt, hogy az nem igaz. pl.: A kamera 1ft nem ért, folyamatosan lefagyott(Pedig 2.3.4 volt rajta, próbálkoztam több root-al is(doomloader), de ugy is szar volt.) , hülyén néztek ki rajta a játékok(Nagyon!!!).
Ezért váltottam, és elcseréltem egy 16Gb iPhone 4re, és azóta könnybe az életem. :)
Xperia S.
Az iphone erosen tul van arazva, es az xperia s olcsobb, es erosebb hardverben.
Es szerintem az ios nem annyival jobb, sot szerintem kb egy szinten vannak az androiddal.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!