Mit tudtok a, , Sony Ericsson Xperia mini pro"-ról? Kinek van? Mik a tapasztalatok?
nekem nem az van de kezeltem már
nagyon gördülékeny megbízható jó telefon
az 1ghz proci teljesen jól viszi az egészet
és szép képeket készít
Egyrészt ennyiért jobb telefont nem fogsz venni, másrészt pedig tényleg nincs rá okom panaszkodni, augusztus 31-én tölti az 1 évet, tökéletesen működik :)
1 apróság: launcherek kicsit megizzasztják szegényt, go launcher alatt legalábbis örülök, ha 24 órát kibír, gyárival még másnap reggel is el merek indulni vele úgy is, hogy masszíven megy rajta a wifi, távoli asztal, hívások, zene, ami tetszik...
Annyit akarok ebből kihozni, hogy ugye az akku ideje elég erősen függ a háttérben futó dolgoktól, ezekkel nem árt vigyázni, és kilőni mindent, mielőtt zsebre vágod, akkor nem lesz gond vele.
A billentyűzetét be kell járatni kicsit, de onnantól fogva tényleg kényelmes, jól használható, és a kijelző sem indult lötyögésnek nálam, pedig kiállt már egyet s mást...
A mobilaréna linkelt tesztje mindent elmond, amit tudni érdemes róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!