Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S ha az egyenlegfelhaszn...

S. O. S ha az egyenlegfelhasználhatósága lejár, akkor mi történik? (telenor)

Figyelt kérdés

Kaptam egy smst-t hogy a az egyenleg felhasználhatóságom lejár éjfélig tölsem fel (ez tegnap volt) csak, hogy nem otthon voltam, így nem tudtam feltölteni, eltelt az éjfél, tehát lejárt.

Aztán ma haza értem és rátöltöttem az 1500-as kártyát de nem érkezett sms, hogy fel lenne töltve. És nem tudok hívni, se sms-t küldeni.

Most mi történik, mit kéne tennem?

2012. máj. 28. 18:53
 1/4 bp1985 ***** válasza:
Lejárt a kártya, megszűnt a szám, elbuktál 1500-at. Ott van az sms-be, hogy lejár. Minek töltöttél egy lejárt kártyára?
2012. máj. 28. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Most tényleg? Nem már :S

Azért töltöttem, mert még soha nem történt ilyen velem, és azt se tudom ez mit jelent igazából. Az ' egyenleg felhasználhatósága lejárt' ez szerintem írtó hülye megfogalmazás ,honnan tudja az ember mi lesz ...vagyis én azt hittem hogy annyi hogy az az egyenlegem lejárt azt ennyi.

De ááá ne máááár

2012. máj. 28. 19:08
 3/4 piszkosfred válasza:

Szerintem menj el szemályesen az ügyfélszolgálatra. Bizonyos ideig a szám nem szünik meg addig feléleszthető.

Legalább is pár éve nekem sikerült. :)

2012. máj. 28. 21:54
 4/4 anonim válasza:
"Csak" zárják a számodat! Te nem tudsz hívni, és Téged sem tudnak hívni, ez 30 napig van, és elvész a pénzed ami rajta volt. Ha 30 nap alatt nem töltöd föl a kártyádat, akkor veszik el végleg a számod!
2013. márc. 19. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!