Mi történik ha nem fizetem be az előfizetéses telefonom számláit?
Figyelt kérdés
Adott a kérdés. Arra gondolok hogy nem kapok büntetést vagy ilyenek.2012. márc. 12. 15:52
1/5 anonim válasza:
hát...lefogják tiltani a szmod...először csak te nem tudsz hívni, de téged még elérnek, utánna meg már téged sem lehet hívni! letiltják a számod...amíg ki nem fizete...és utánna hogy visszaapcsolják, az majdnem a duplájába fog kerülni!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2012. márc. 12. 16:06
3/5 anonim válasza:
plusz ha a telefont részletre vetted és azt sem fizeted, akkor azt is letiltják, küldik a fizetési felszólításokat, ami folyamatosan kamatozik, egy idő után átadják behajtó cégnek és megy lefoglalni a neveden lévő értékeket, ha nincs akkor a fizetésedből is vonhatják. Ha az sincs akkor várnak amíg nem lesz bejelentett munkád, vagy valami érték a neveden.
4/5 anonim válasza:
pl. lakás , kocsi, tv , konyhaibútor ? :O
5/5 anonim válasza:
igen ez így megy, én is meg tudom erősíteni. ha sokáig halogatják, jön a behajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!