Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefonnál ROM főzése?

>_< kérdése:

Androidos telefonnál ROM főzése?

Figyelt kérdés

Hogyan ? Méirt ? Előnyei ? Hátrányai ? Legális ? Garancia megmarad ?

Most ennyi jutott eszembe, de ha még van valami akkor leírom azt is :) Kifejtve:

Milyen programmal lehet ezt megcsinálni ? Minden telefonra el lehet intézni házilag ? Mik az előnyei, és hátrányai ? Garanciavesztéssel jár-e ? Gördülékenyen fog futni az új rendszer ?

Most csak az Androidos készülékekről van szó, a többi OP rendszert hagyjuk... :D

2012. máj. 28. 12:55
1 2
 11/19 Beviz Elek ***** válasza:
Ha arról a telóról van szó, akkor tudok segíteni. Nekem x10 mini pro-m van, de ugyanaz a dolog.... Ha van kérdésed szólj, ha elrontod szólj és segítek:)
2012. máj. 28. 15:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha szervíz előtt visszateszem rá a gyárit, akkor rájönnek hogy belepiszkáltam ?
2012. máj. 28. 15:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor nem.
2012. máj. 28. 15:34
 14/19 Beviz Elek ***** válasza:
Ez sokmindentől függ! A bulid.prop fájlban a terlütei kód be kell legyen állítva. A pc companion aszerint frissít és nem lesz baj. De ha pl egy másik területi kód alapján frissít, akkor már nem áll vissza a gari.
2012. máj. 28. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha eszerint csinálod akkor visszajön a gari.
2012. máj. 28. 15:44
 16/19 anonim ***** válasza:
Én csak a pálinka főzéshez értek ://
2012. máj. 29. 22:12
 17/19 anonim válasza:
A Pc-companion programmal lehet 2.1 es androidról frissiteni 2.3 android rendszerre, ha már megvan rootolva a teló, vagy a telóba kell valamit mokolni hogy ezzel a Pc-companion programmal lehessen frissíteni? Lehet ilyet?
2012. jún. 29. 21:20
 18/19 anonim ***** válasza:
PC Companionnal csak 2.1 -ig lehet.
2012. jún. 29. 22:01
 19/19 anonim válasza:

Nagyon köszi a választ!

És hogy lehet a rootolás után valami egyszerű módon megromolni a telót, nekem x10 mini pro-m van sikerült a rootolás, de a többi menet az már egy kicsit sok és bonyolult, szeretnék eredeti 2.3.5-ös android rendszert rárakni, de a leírása az bonyolultnak tűnik! Hogy kell kinyitni a bootloadert, meg hogy és miként lehet a telefont elindítani xrecoveryben? Légyszi írj/írjatok! Köszi!

2012. jún. 30. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!