Androidos telefonnál telefonszámmentés?
A telefonomon nincs olyan funkció hogy sim kártyára mentse a számokat, így mindig telefonra mentettem! Sony x8-am van.
De elgondolkoztam mi van ha elromlik a telefonom, hát szinkronizáltam egy google fiókkal.
Na a kérdésem ott kezdődik hogy ezeket a szinkronizált számokat valahol neten el tudom érni? Mert próbáltam a létrehozott gmail címtárban, de ott nincsenek.
ÉS a sim kártyámról is eltűntek a telefonszámaim nagy része. Mikor megvettem a telót új simet kaptam hozzá de a régi számommal. Már ezt sem értettem miért. De az üzletben azt mondták átkerültek a számok is. A telefonon meg is vannak de a simen csak kb 10 a 200ból.
Valaki elmagyarázná hogy működik ez az egész.
És nem kérek abból hogy minek vettem androidot ha nem értk hozzá, senki nem születik úgy hogy mindent tud....
ha ezt beírom többet dob ki. Melyik a legjobb. Nem tudok angolul így nem értem......
És ez az app pontosan mire is lesz jó?
ÉS a netre szinkrinizált számokat le tudom törölni egyszerre vagy csak egyesével?
Vagy csak úgy tudok megszabadulni tőlük ha a telefont alaphelyzetbe állítom vagy egyesévvel törlöm?
ÉS akkor neten megtalálom valahol ezeket a számokat vagy azok számítógépen keresztül nem elérhetőek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!