Ti is utáljátok az androidot?
Figyelt kérdés
Én több droidos telót már nem fogok venni.2012. máj. 28. 11:50
2/18 anonim válasza:
Nem szart kell venni:) nem utálom.
4/18 anonim válasza:
Nem, én szeretem. Ahogy a Symbiant, az iOS-t, WP-t és a Blackberryt is, csak azokat nem nekem találták ki.
5/18 bp1985 válasza:
Egyáltalán nem utálom. Én spec ios-t nem veszek többet, mert amire kell, arra alkalmatlan, amire meg nem kell, azt tudja.
6/18 blex válasza:
nem utálom, de nem is szeretem. maradok a wp7-nél :P
7/18 anonim válasza:
miért utalnam?
mióta megvan szinte csak azt nyomkodom nem csalódtam benne
szerintem tökjó és ha veszel is akkor ne szart vegyél
meg ha nem tudod kezelni ne szidd!
üdv
8/18 anonim válasza:
Nem, jobban bejön, mint az iOS meg WP7, viszont megértem, ha valaki mást szeret, azt viszont nem értem meg miért utálja valaki.
9/18 anonim válasza:
Nem utálom.
Szerintem az egyik legjobb operációs rendszer.
És ha sz@r androidos telód volt, akkor se az androidot hibáztasd, hanem a telót.
10/18 anonim válasza:
Egyetértek.(a válaszolókkal)
Nekem Android 2.3.3-mam van, egy Samsung Galaxy Gio-n (Nem értem miért szidják ezt a telót. Ok, pár játékot nem visz, nincs rajta flash. utóbbi teljesen felesleges, nem vagyok mobil függő.), amúgy ha nagyon akarod vegyél egy baromi drága telefont, nem az én pénzem.
Az android olcsó, tökéletes. Ennyit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!