HTC One X farmerzsebben?
Figyelt kérdés
nem csőfarmerre gondolok hanem rendes farmerre. Elfér rendesen? nincs baja?2012. máj. 27. 16:01
1/8 YourDestiny válasza:
Nekem egy valamivel kisebb HTC-m van, ami 1,5 x 1 cm-el kisebb. Kinek hogy, én úgy gondolom, hogy ha nem ülök, pont a határon van, viszont ha ledobom magam valahová, kimondottan zavar, tör.
2/8 Macs1209 válasza:
Csak kulcs-pénz ne legyen SOHA abban a zsebben (akár benne van a teló, akár nincs), és ha belefér, akkor
nem lesz gond... csak ne ülj rá :)
3/8 A kérdező kommentje:
nyilván nincs a telefonomon kivül semmi más a zsebben. de tesztelték többen is, sőt valaki végighúzta a kulcs élét a telefon képernyőjén és semmi baja nem lett, legjobb :D
2012. máj. 27. 17:09
4/8 anonim válasza:
Gorilla Glass erre való, de azért ne kísérletezz vele, mert még ha a kijelzőnek nem is lesz baja, a fém ház is tud karcolódni.
5/8 A kérdező kommentje:
eszem ágában sincs kisérletezni ezzel :D
mellesleg nem fémből van a teló...
2012. máj. 27. 17:58
6/8 anonim válasza:
Tényleg, azt hittem, ha a One S olcsóbb telefon létére fém (ráadásul nem is akármilyen), akkor a drágább One X is az, ezért ennek utána sem néztem.
7/8 Macs1209 válasza:
Nem a kijelzőről van szó. Ha kulcsot, pénzt tartasz a
zsebedben, akkor a teló hangszórója, mikrofonja (mivel
mágnes van benne), összeszedi az apró fémszilánkokat és
gyorsan össze lehet szedni egy hangszóró/mikrofon cserét.
Hangszóró hibás telefonok, amikor még javítottam, 99% ezt
produkálták.
8/8 A kérdező kommentje:
#7 jó tudni! kösz a választ! és mindenki másnak is kösz
2012. máj. 28. 11:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!