Szerintetek kicserélik a telefont?
Van egy két hetes SE X Arc S mobiltelefonom, ami úgy szarva ahogy van.
Nagy vonalakban:
10 perc net, AB vagy más egyéb program használata után tűz forró,
a kijelző gyakran nem érzékeli, ha megnyomom,
magától intéz hívásokat,
lassú, mint a rohadás,
a menü beragad, nem tudom oldalra tolni az ablakokat,
magától intézkedik.
Kb ennyi semmi több.
Szerintetek van esélyem rá, h cseréljék?
Rögtön nem cserélik. Elküldik szervizbe, bevizsgálják és megpróbálják megjavítani. Miután visszakaptad és még mindig érzékeled a problémákat, újra visszaviszed, szerviz, visszakapod. Ha harmadszorra sem tudják megjavítani akkor kérheted a telefon cseréjét.
Minden a fogyasztóvédelmi törvények alapján megy. Ha úgy érzed, hogy próbálják kikerülni, még ötödszörre is szervizbe akarják küldeni, akkor nyugodtan hívd fel a hozzád legközelebb Fogyasztóvédelmi Hatóságot, és kérj tanácsot, elmondják mit kell mondani, mikor kérheted a cserét, mit kell tenned ha nem akarják... Nekem mindig nagyon szívesen segítettek eddig.
Nem kell megmagyarázni, h mi normális meg mi nem.
Az alapján vettem meg ezt a telefont, h bátyámnak meg haveromnak is ilyen van és semmi ilyet nem produkál, h tűz forró meg akadozik.
Szoftverfrissites meg volt, mert maga a telefon kérte.
Kössz egyébként a válaszokat, csak elég idegesítő, h egy selejtes szart fogtam ki aztán majd mehet a harc, mert már jártam meg egyszer:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!