Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidhoz külső táp?

Androidhoz külső táp?

Figyelt kérdés

Hamarosan megveszem az Alcatel OT-995-öt, ami jelenleg a Gingerbread legfrissebb verziójával van ellátva. Mindenki arra panaszkodik, hogy naponta akár többször is fel kell tölteni ezt a telefont, ezért elkezdtem gondolkozni egy külső tápon... A telefonra nyáron jön az ICS frissítés, teáht azzal is kompatibilisnek kell lennie, micro USB csatlakozó van a mobilon.

Összefoglalva kéne egy külső aku, ami Micro USB-n keresztül tölti a telefont, és legyen kompatibilis a Gingerbread-al, és az ICS-vel is !

HOL keresek tápot ? Belföldre kiszállítós weblapokon, vagy egy Pécs környéki üzletben, ahol megvehetem. Meegfelelő legyen az ÁR/érték aránya, és legyen elég erős (min. 5000mAh)

Remélem nem csak az én fantáziámban létezik ez a "hordozható töltő", hanem valóban vannak ilyenek...

2012. máj. 25. 20:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem így állok hozzá, de még nincsen ilyen kártyám. Ha lesz, biztosan fogok neten rendelni, de egyenlőre még kihagynám...

Inkább térjünk vissza az áruhoz, és hagyjuk a kártyás rendelést :D Valakinek van még valami más ötlete ?

2012. máj. 27. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok..

Az általam adott árgépes első linken, első sorban lévő bolt (Webshop) lapján ez olvasható, persze azért néhányat kell kattintani...

"Áruátvétel és szállítási információk:

Személyes átvétel esetén:

Akár azonnal, de legkésőbb 2 munkanapon belül személyesen átveheti a rendelését a budapesti átvevőpontunkban:

a Nagy Lajos Király útja 210/B-alatt.

Helyhiány miatt az átvevőpontban nem tudjuk a teljes termékskálát a helyszínen raktározni, de a központi raktárunkból a leegyeztetett időpontban, de legkésőbb 2 munkanapon belül átvehetőek a kívánt termékek.

Lehetősége van a kért árut futárcéges kiszállítással házhoz kérnie:

3 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt terméket/termékeket az ön által megadott címre.

Kiszállítási költség:

Bruttó 62.500 Ft (Nettó 50.000 + ÁFA Ft) feletti rendeléseket ingyenesen küldünk, ez alatt, súlykorlátozás nélkül, egységesen: bruttó 2.437 Ft (1.950 + 25% Áfa). Amely magában foglalja az

utánvétkezelést, sikertelen kézbesítés esetén egy második kiszállást, valamint ingyenes garanciális visszáru küldési lehetőséget !

Mi tehetek még????

2012. máj. 27. 11:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a kérdés már teljesen ki van vesézve, már megvan az ideális áru, (a szállítási költség amúgy oda van írva az árgépen is...) és a kiszállítás is menne. Már csak az a kérdésem volt, hogy melyik weboldalról rendeljem ? Ez nem elsősorban annak szól, aki kártyamániás, hanem inkább annak, aki már rendelt ezekről az oldalakról.
2012. máj. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!