Androidhoz külső táp?
Hamarosan megveszem az Alcatel OT-995-öt, ami jelenleg a Gingerbread legfrissebb verziójával van ellátva. Mindenki arra panaszkodik, hogy naponta akár többször is fel kell tölteni ezt a telefont, ezért elkezdtem gondolkozni egy külső tápon... A telefonra nyáron jön az ICS frissítés, teáht azzal is kompatibilisnek kell lennie, micro USB csatlakozó van a mobilon.
Összefoglalva kéne egy külső aku, ami Micro USB-n keresztül tölti a telefont, és legyen kompatibilis a Gingerbread-al, és az ICS-vel is !
HOL keresek tápot ? Belföldre kiszállítós weblapokon, vagy egy Pécs környéki üzletben, ahol megvehetem. Meegfelelő legyen az ÁR/érték aránya, és legyen elég erős (min. 5000mAh)
Remélem nem csak az én fantáziámban létezik ez a "hordozható töltő", hanem valóban vannak ilyenek...
Nem, nem így állok hozzá, de még nincsen ilyen kártyám. Ha lesz, biztosan fogok neten rendelni, de egyenlőre még kihagynám...
Inkább térjünk vissza az áruhoz, és hagyjuk a kártyás rendelést :D Valakinek van még valami más ötlete ?
Első vagyok..
Az általam adott árgépes első linken, első sorban lévő bolt (Webshop) lapján ez olvasható, persze azért néhányat kell kattintani...
"Áruátvétel és szállítási információk:
Személyes átvétel esetén:
Akár azonnal, de legkésőbb 2 munkanapon belül személyesen átveheti a rendelését a budapesti átvevőpontunkban:
a Nagy Lajos Király útja 210/B-alatt.
Helyhiány miatt az átvevőpontban nem tudjuk a teljes termékskálát a helyszínen raktározni, de a központi raktárunkból a leegyeztetett időpontban, de legkésőbb 2 munkanapon belül átvehetőek a kívánt termékek.
Lehetősége van a kért árut futárcéges kiszállítással házhoz kérnie:
3 munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt terméket/termékeket az ön által megadott címre.
Kiszállítási költség:
Bruttó 62.500 Ft (Nettó 50.000 + ÁFA Ft) feletti rendeléseket ingyenesen küldünk, ez alatt, súlykorlátozás nélkül, egységesen: bruttó 2.437 Ft (1.950 + 25% Áfa). Amely magában foglalja az
utánvétkezelést, sikertelen kézbesítés esetén egy második kiszállást, valamint ingyenes garanciális visszáru küldési lehetőséget !
Mi tehetek még????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!