Hogy szüntessem meg hogy percenként felvillan a képernyő?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam samsung Galaxyt, és lezártam a képernyőt, de minden percben felvillan!!! MÉRT??? hogy kell megszüntetni mert megőrjít!2012. máj. 25. 20:09
21/25 anonim válasza:
"rakd fel ezt a programot: airpush detector,"
És ez szerinted egy programozó által elkövetett hibát is megold?
Szvsz inkább permission dog és abban a wake lock részben lévő appok között kell szétnézni...
22/25 anonim válasza:
Ezt tedd fel,futtasd amit kiir töröld le,valami ingyenes progi játék, a felelös!
23/25 anonim válasza:
Mit nem lehet azon érteni, hogy az airpush detector nem erre való?
Permission dog és abban a wake lock rész.
24/25 anonim válasza:
Nekem is ez volt a problémám,és nekem segített az airpush detector.Szerintem nagyon jó.Azonnal megoldotta a dolgot,és valóban egy ingyenesen letöltött játék okozta.Köszi
25/25 anonim válasza:
295/5000
Menjen a beállításokhoz> a telefonról
Kattintson 6-szor gyorsabban a „build szám” gombra
Az alul látható értesítésként megjelenik a „most fejlesztő”.
Menjen vissza a beállításokhoz, most a fejlesztői beállításokat látja a „telefonról” című részben.
Menjen a fejlesztői opciókba, és kattintson a „hardverfóliák letiltása”
Kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!