Nem működik az LG telefonom jobb érintőképernyőjének jobb oldala. Mennyiért javítják meg?
Biztos, hogy a kijelző a rossz? Mert lehet, hogy csak elállítódott az érintőpanel beállítás/behülyült a telefon.
Xpieria mini is csinált olyat, hogy melegedett, és rezgett folyamatosan, de kiderült, hogy csak szoftveres hiba volt.
Csinálj 1 hard reset-et, és ha továbbra is fennáll a probléma, akkor vidd a szervizbe. Azért írom ezeket, mert lehet, hogy szoftveresen lenne a hiba, és ők azt mondják, hogy kicserélték az érintőpanelt, és az kb 10-20e ft körül van. De érdeklődj utána, vagyis menj be, és ők megmondják, hogy mennyi, ha tényleg a kijelzővel van a probléma. Ha túl sok, akkor veszel az árából 1 rendes készüléket. :)
sajnos a menübe sem enged belépni, mert a jobb oldalon van és nem érzékeli ezt.
de mi az a hard reset? és/ vagy hogy kell szoftvert frissíteni?
mikor ezt a kérdést írtam ,akkor a jobb része nem működött a kijelzőnek, nem használtam, csak állt a polcon, kb 3-4 hét után ránéztem és jó magától megjavult:D tudtam használni kb 2 hónapot és most jelen pillanatban semmit sem érzékel, sem a jobb... sem a bal kijelzője... semmi... :S
de megkérdeztem szervízben, 8000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!