Sziasztok barátnőmnek szeretnék vásárolni egy közép kategóriás telefont. Tudnátok mondani párat én a Motorola Defyre gondoltam vagy a HTC Rhyme mind kettőnek szép a képe nagy a felbontása és memóriában is jól el van engedve na meg kamera vakuja is. x8,galaxy mini és barátai nem érdekelnek
Defyt újonnan már szinte lehetetlenség szerezni, alapjáraton gyárilag belőtt hardverrel és szofttal nem nagy durr, de főzött rommal és húzva az órajel frekvencián baromi jó gép.
A Rhyme túlárazott, és ennyiért a tudása nem nagy kunszt.
Ha eleve jó telefon kell a középkategban, akkor neked ajánlom az Alcatel OT 995-öt, az "asszonynak" meg a Sony Ericsson Xperia Ray-t, vagy neo-t.
Mindkettő a középkategóriában van, hivatalosan érkezik majd ics mindkettőre az ár-érték arányuk nagyon jó, és a hardver is bőven elegendő.
2012. máj. 24. 21:25
2/9 Nyúlós lónyál válasza:
A DEFY kijelzője sima TFT panel, hanyagold. A Rhyme egy kiváló készülék, de abnormális áron. A javaslatom: Xperia Ray, SE Neo vagy talán egy Desire S. Ha belefér a keretbe, akkor viszont egy Arc vagy Arc S.
2012. máj. 24. 21:29
3/9 A kérdező kommentje:
én a Xperia S-em nem szeretném lecserélni Alcatelra ;) a rayt is néztem nem tudom még csak elméletben van meg a kérdés úgy is szeptemberben lesz a születés napja addig meg úgy is kijön még párféle de azért köszi a választ
2012. máj. 24. 21:32
4/9 ztboy válasza:
Ericsson 198. Úgyis divat a retro. :)
2012. máj. 24. 21:37
5/9 anonim válasza:
Utolsó:
A vicc kategóriába kellene menned.
2012. máj. 24. 21:46
6/9 Nyúlós lónyál válasza:
Az Xperia S-t miért akarod egy ilyen szintű készülékre cserélni?
2012. máj. 24. 21:49
7/9 anonim válasza:
Hopp, azt hittem neked is kell nézni.
Sorry, nem fog az agyam így a tehnikusi és műszerész vizsgáim közepette.
Akkor Ray, vagy Neo, ami jelenleg jó választás lehet, és fehérben még elég csajosak is.Bár azt hiszem a ray-nek még van piros változata is, bár azt nem hiszem, hogy nagyon lehetne kapni, mert eddig csak képen láttam. :D
2012. máj. 24. 21:49
8/9 A kérdező kommentje:
Nyúlós lónyál: Barátnőmnek néznék telefont mert ez a samsung ami most neki van az ősrégi
2012. máj. 25. 19:36
9/9 Nyúlós lónyál válasza:
Ray-ből van gold is. Egyébként tényleg verhetetlen árú készülék, és még szép is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!