Mi fog történni, ha nem fizetem be időben a telefonszámlámat?
Május 27. a csekken a befizetési határidő, azaz most vasárnap. Ezt én semmiképpen nem tudom most befizetni, kedden viszont az első utam a postára vezetne, befizetni. 2717 Ft-ról van szó. Ennek milyen következményei lehetnek?
Köszönöm a választ!
19/L
Jó lenne tudni, hova tartozol.
Én T-Mobile-os vagyok, ott nem esnek hanyatt, ha késel! Volt már olyan, hogy késtem egy hónapot is, semmi probléma sem volt belőle. Még csak késedelmi díjat sem állapítottak meg. Lekapcsolni meg másfél hónap késedelem után fognak, de ekkor is csak egy 650 Ft-os pótdíj van, ami tulajdonképpen az sms ára, amiben tájékoztatnak, hogy le lettél tiltva!
Szóval ha T-s vagy, egyáltalán ne aggódj, máshol hogy működik azt nem vágom! Régen még vodás voltam, de az évekkel ezelőtt volt, akkor ők pár után már nyaggattak is, de 2 nap miatt senki sem fog megszólni az tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!