Mit tegyek, hogy ne kelljen kifizetnem a szerintem hibás telefonszámlámat?
Először is ügess be hozzájuk, és kérjél részletezőt. Azt nézd végig.
Utána reklamáld meg azokat a tételeket, amelyeket nem ismersz el. A többiről kérjél számlát.
A részletezőt megmutatják - de csak úgy viheted el, ha levágják az utolsó 3 számjegyet.
Nehogy fizessel egy vasat is, amit tenyleg nem te hasznaltal. Valoszinu valaki aki ugyes, ert a dolgokhoz, lopja a netet, es most neked jott ki a szamla.
Szemelyesen menjel be az ugyfelszolgalatukhoz, es kerd a fonokot, ne hagyd magadat lerazni!!!
De intezkedjel, mert megtobbet fognak kiszamlazni neked.
Ha nincs lehetoseged szemelyesen felkeresni oket, akkor irjal most egy levelet, add fel ajanlottan, es cimezd a fonoknek!!! Irjal le mindent benne, es kerd, hogy nyomozza ki, mi folyik a te netedrol! Biztos, hogy valaki lopja, vagy mas szlaja jott ki neked.
Remelem sikerulni fog!!!
Egyszer nekem is volt honapokig problemam a Vodafonnal, azert honapokig, mert amit megigertek az uzletben, nem csinaltak meg, ujbol hulyeseget kuldtek, kb. 10 levelet irtam, megirtam nekik azt is, hogy az ujsagokban cikkent fognak szerepelni, mert felhaborito az ugyintezesuk, a netet is teleirom veluk rossz reklamkent.
A lenyeg, ne hagyd magadat lerazni, es fonokkel beszelj mindig, ne csak "csicskasokkal"! (bocs az utolso szoert, de tudom, hogy sokszor ok lerazzak az embert).
Amennyiben a számlában közöltekkel nem értesz egyet, akkor azt a fizetési határidőn belül igazolható módon meg kell reklamálni. Ezt leginkább egy ajánlott-tértivevényes levéllel teheted meg, melyben tulajdonképpen "visszaküldöd" az eredeti számlát, hogy nem fogadod be.
Ezzel eleget teszel annak, hogy ne kelljen befizetni.
Ha a számla fizetési határidejét KÖVETŐEN reklamálod meg a számlát, az a számlafizetési kötelezettséged szempontjából már nem eredményez halasztó hatályt, tehát BE kell fizetned, majd VISSZAIGÉNYELHETED, ha jogos a reklamáció.
Akkor csinald amit mondtak, de latod, mar le is raztak azzal, hogy ok nem tudnak semmit sem csinalni. Mert ez mindig igy szokott lenni, ugye???!!!
Ezert mondtam, hogy irj a fonoknek, vagy beszelj vele. Ha nem, akkor fizetned kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!